sukriyekonus 17+2 yim daha yeni ufak tefek bişy aldam müslüm örtü penye batanye ve çorap ağız mendili ve 5 lı 1 takım aldım şuanlık ama tam olarak kıyafet olarak ne alacağımı ve kaç ay aralıklarla neler almam gerek
Eboz sukriyekonus inşallah bizde ekim deyiz 14.2 olarak sonuna geliyor Daha cinsiyette bilmiyorum bekliyorum 😊
Eboz sukriyekonus İkinci gebeligim ama 3.6 alın derim kıyafet alacaksaniz biz erzurumdayiz bize battaniye lazım illa lazım oluyor her şehir de
bmkl sukriyekonus 17+6 haftalığım. Ben hem 0-3 hem de 3-6 ay kıyafet fazlasıyla aldım ama genelde 0-3 çok almayın hemen büyüyor diyorlar 🤷🏼♀️
Eboz sukriyekonus alın ama az alin derim su sekilde eğer baba uzun ise esinizin tarafı uzun ise oraya cekme ihtimali yuksek ben 162 eşim 180 ailesi de oyle kizim uzun.oldu 3 6 - 6 9 çok giydirdim ayaklı tulum pek giydiremedim
lokismommy ben 0-3 birkaç tane almayı düşünüyorum sadece 5 6 zıbın 4 5 tane de takım ağırlığı 6 ve sonrasına vericem çok çabuk büyüyorlar diyorlar 0-3ü bebeğe göre değişiyormuş tabi max 2 aylığa kadar giyiyorlar