Busranur_mnts gdkesma kese o kadar düşük değerle görünmez normalde ama beta yükselmiş kese oluşmuş sonradan düşmüş olabilir benim de başıma geldi 4 bine kadar çıktı beta kese gördük sonra lekelenme oldu beta düştü 2 3 güne düşük yaptım malesef
buketdeniz19 gdkesma bu değerle kesinin gözükmesi imkansız canım kese 1500-2000 arası gözükür doktorlar bile değer yükselmeden bakmaz
gdkesma buketdeniz19 ya benimde kafam karıştı hemde 2 tane kese vardı doktor kese küçük muhtemelen beta değerin de düşük dedi ama kese şeklini beğendim demişti anlamadım ki ya
buketdeniz19 gdkesma söylediğin değerle gözükmesi imkansız birşey canım benim doktorum 315 ile bile bakmadı 1 hafta sonra bakıcaz demişti kese yerine neyi gördü acaba
gzdeozn Kese ve kanama alanını karıştırmış gibi geldi bana belki kanama alanı görmüştür geçmiş olsun rabbim yerini tez zamanda doldursun bende yaşamıştım üzücü bir durum ama ne olursa olsun yıpratmayın kendinizi Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ❤️
buketdeniz19 gdkesma benim bebek 6+1 de anca gözüktü küçücük kesede bebek nasıl gözüktü keşke doktora sordaydın başka bişeyi kese felan mı sandı acaba