ahu301 Güzel anneler, bebeğin doğum kanalına girmesi için, doğumu başlatmak için önerileriniz var mı? Şunu yaptım doğum başladı, yada bebek kanalda değildi şöyle yaptım kanala girdi gibi önerilerinizi benimle paylaşır mısınız
Bhrykndmr ahu301 Valla ben 7. Kata kadar yürüyerek çıkıyordum. Yürüyüş yapıyordum. Pilates topunda egzersizler yapıyordum. Daha doğrusu normal doğuma hazırlıyordum kendimi. En son doğum önceside temizlik yapmıştım ☺️ ve en son yürüyüşümde yürüyemez olmuştum. Geldi sonra paşam 🧿
Bhrykndmr Htcmommyy2125 Şükürler olsun güzel doğurduğumu düşünüyorum sabah 5 te hastanedeydim 4 cm açılmam vardı. Öğlen 12.12 doğurmuştum. Suni felan almadım verelim demişti ama gerek kalmadı. Meryem ana otu koydum suya gerçekten faydasını gördüm. Açılmam hızlandı doktor suniden vazgeçti.
ahu301 Bhrykndmr maşallah harikasınız cidden. Bide Meryem ana otunu suya koyunca Sudan da içiliyor mu, yoksa sadece suya konulup doğum bilince çıkarılıyor mu, ben daha önce birinden içiliyor diye de duymuştum
Bhrykndmr Momlife_ ilk 3 aydan sonra yürüyüşe sonrasında merdiven be pilates gebeler için eğitimler vardı yotubede
Bhrykndmr ahu301 Evet bende dualar okuyup içmiştim 🤗 Doğum bittikten sonra ebe hemen gidip annemlere sudan çıkarın demiş. Ot tekrar eski şeklini almıştı. Ot eski haline döndükçe rahimde kendini toplarmış
ahmetinoznuru ahu301 yok yok içilmiyor ben de ilk doğumumda kullandım doğum başlayınca suya koyun ama dar bi kap değil geniş olsun kolay açılması lazım doğum biter bitmez sudan çıkarılması lazım
Bhrykndmr Htcmommyy2125 Amin hayırlısıyla inşallah valla bende acemiydim bilmiyordum ama o kadar odakladım ki normal doğuma kendimi cesaret ettim akışına bıraktım. Rabbim yardımcım oldu.