babyou Kızlar malum bu gece hıdırellez gecesi inan vardır inanmayan vardır herkesin kendi fikri saygı duyuyorum 🫶🏻 Naptınız ritüelleriniz var mı? Dilekleri dilediniz mi? Kimi suya Kimi güle Kimi yaprağa Kimi kağıda.. Liste uzadıkça uzuyor 😍 Biz ailecek şöyle yaparız; ananem köyde hepimiz için birer soğan gömer ikisinide eşit boyda keser birine cefa der birine sefa der sabaha biri daha uzun olur hangisiyse bi sonraki yıla kadar öyle geçer deriz 🧅 Birdee dileklerimizi gerçekleşmiş gibi yazıp çizip kağıdı güle bağlarız sabah güneş tam doğmadan akar suya atarız 🌊
Kocbuse65 babyou ben hiç boş geçmem hıdırallezi mutlaka dileğimi dilerim ve yıl gelmeden gerçek olur bende güle dilek diler asarımmmm duasını okuyup 🌹🌹🤍 dileklerimizin kabul olması dileği ile 🥳😍☺️
kisbebisi Gecen sene arkalı önlü yazmıştım dileklerimi, ya dilekler aşırı fazla kaçtı ya da eşim gömdüğü gül ağacının dibini iyi eşelemedi. 😂 Hayatimda ilk defa yapmıştım, medet Allah’tan tabii ama güzel bişey bence bu gelenek de ❣️
babyou kisbebisi evet bende seviyorumyani önemli olan niyet etmek sonuçta benim sefa cefa olayı tuttu hep ama dilekler kısmı tartışılır 😂