bsraltnsy hurremintorunu hurremintorunu Konuyla alakasız ama dogum ücreti ne kadar hayat hastanesinde
hurremintorunu bsraltnsy 3 paket var Sadece doğum 52 bin tl Doğum + 9 muayene 72 bin tl Doğum + 9 muayene + tahlil ve tetkikler 110 bin tl
bsraltnsy hurremintorunu çok teşekkür ederim sağolun peki doktorunuz iyi mi onerirmisiniz ben 33 haftalık hamileyim riskli bir gebeligim var esentepeye gidiyorum ama dogum 65 bin tl paketsiz hali cok phalı geldi
hurremintorunu blnmyld evet ama randevu için de siteye giriyorum radyoloji diye bir bölüm gözükmüyor arayarak falan alcaz herhalde fatma hanıma gidersin dedi doktorum
hurremintorunu bsraltnsy ya ben çok sevdim çok tatlı ve ilgili bir kadın böyle sizinle üzülüp sizinle mutlu oluyor gibi anlayışlı. 65 sadece doğum için hayata göre çokmus evet
hurremintorunu blnmyld mehmet beyi zaten doktorum pahalı oluyor o demişti 11.500 müş sanırım aliye hanımı aradım şimdi 6000 dedi bayramdan sonraya da anca randevu verebilirim dedi 11 hazirana aldım randevuyu canım şimdiden zaten 21 ve 24. Haftalarda bakıyorlarmış bende 11 haziranda 22+6 oluyorum işte tam zamanı oluyor benim için 12 sinde de kendi doktoruma giderim büyük ihtimalle
blnmyld hurremintorunu aa baya dolu demek ki onlarda iyiymiş peki hayat hastanesine fiyat sordun mu canım
hurremintorunu ablaelos evet nakit 6000 dedi taksitliyi sormadım herhangi bir indirim yok ama aradığımda doktorumun kim olduğunu sordu dedim acaba anlaşmalılar da o yüzden mi 6500 değil de 6000 dedi
hurremintorunu blnmyld yok canım ya şimdi olur da sonuç iyi çıkmazsa tekrar ordan oraya gitmeyelim diye direk perinatolojiye gitmek istedim
gunesacarr Ben tomokayda naile hanıma gitmiştim gayet memnun kaldım her detayı açıkladı hep açıklayarak anlatarak yaptı ultrasonu. 7500 tl di
Es_Es16 krktumran ya canım iyi miydi. Bide niye her yer ayrı fiyat veriyor neye göre veriliyor bilen var mı. Bi bilgimde yok cihazlardan dolayı mı farklı fiyat her yer
zeynepiee hurremintorunu tamamiyle doktorun uydurması benim riskli gebeliğim yok ama devlete perinatolojiden randevu alarak yaptırdım neden böyle söylenmiş size anlamadım
hurremintorunu zeynepiee ya bence o doktorla anlaşmalı olduğu için direk oraya yönlendirdi doktor baksana yaptıranlar var ne kadar önceden gidip randevu aldınız
blnmyld Kızlar, Hayat hastanesinde radyoloji varmış detaylı ultrason yapan 8.630 küsür bişeydi galiba ücreti pazartesi doktoruma danışacağım ona mı gitmeliyim yoksa riskli gebeliğe mi ona göre randevumu ayarlayacğım 15+4 olduk artık vakit daraldı iyice
2bebisannesyim hurremintorunu bende özele gidemedim bursa sehir hastanesinde peronotolijiden yaptırdım Şenol Gökalp beyefendi çok güzel ilgilendi ve baya da baktı ilk baktığında biseylwr görmedi 3 saat sonra gel bakalım dedi tekrar baktı kalbi ile ilgili iki şey fark etti anlattı 1 ay sonra bi daha bakacak
hurremintorunu 2bebisannesyim canım ne zamana randevu aldın peki yani randevu hemen bulunuyor mu yoksa yoğun mu oluyor