melikelina byzkds bol bol yerleri elimle sildim ahududu yaprağı çayı ananas hurma bütün tuşlara basmıştım bide evde asansör yoktu merdiven çıkmakta etkili oldu muhtemelen 🫶🏼🫶🏼🫶🏼
Kahyaasena bimucize benim doktor um stajyer di galiba anami belledi 2 tarafdan kesi attı 18 dikiş le iç dış olarak 4.650 Gr doğum yaptim çocuğu bide 3 kg doğacak dediler
bimucize Kahyaasena ayy inşallah bebeğimi doğru ölçüyorlardır şuan 3300 ken bile ödüm kopuyor nasıl bu kadar yanlış ölçtü ler ki yoksa normal şartlarda direk sezeryan olmanız lazımmış
BegumCapan bimucize 3800 doğdu dikişim 2 falandı heralde hiçbir şey hissetmedim doğumdan sonra çok rahat oturup kalkıp günlük hayatıma devam ettim
ayseyagiz bimucize 3300 Gr doğdu benimki diskisim vardı ama kaç tane bilmiyorum doğum yaptım yürüyerek çıktım doğum haneden
bimucize ayseyagiz öyle videolar çıkıyor karşıma doğumhaneden yüreyerek çıkanları çok özeniyorum darısı başıma diyelim
bimucize Havin49_ bence 3 buçuk üstü sezeryan teklif edilmeli ya zorlamanın anlamı yok yazık valla travma olarak kalıyor insanlarda
Havin49_ bimucize doktorum öyle istedi ben sezeryan istemedim ama pişman oldum ikinciyi sezeryan yaptım
humaakusu bimucize hayır benim doğumum kolay oldu zaten çatı muayenesinde de demişti doktor çok rahat doğurursun diye bende kesi olmaz diye düşünüyordum ama attılar
Kahyaasena bimucize yalvardim resmen sezeryan alin diye esim çok ugrasti beni çıkartıp özele götürmek için vermediler beni eşime
BegumCapan bimucize gözünüzde hiçbir şeyi büyütmeyin kendinize ve bedeninizi güvenin inşallah hepimizin kolay doğumu olur 🙏
bimucize humaakusu bebeğe bi zarar gelmesin de o an dayanılır artık ,kesi atılmadan önce mi uyuşturuyor lar yoksa kesiden sonra mi herkes o an sancıdan hissedilmiyor diyor ama korkunç bişey gibi geliyor bana
humaakusu bimucize sonraydı sanki tam hatırlamıyorum ama sancı anında gerçekten başka bişey hissedilmiyor