bimucize ms_annisko ayy çok iyi geldi bu mesajınız yarın kontrolüm var ve muhtemelen önümüz deki bi iki gün içinde de doğum olucak çok heycanlıyım tarifsiz bir duygu Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
ms_annisko bimucize Aminn, Allah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hiç korkmayın, sakin olun tevekkül edin, zaten vücut bunun için yaratılmış ne yapacağını biliyor, siz sakin olursanız her şey daha kolay olur Allahın izniyle 💖
asporca bimucize 3.350 gram doğdu ve benim enfeksiyondan dolayı fazla dikisim vardı ama enfeksiyon olmasaydı eminim çok rahat olacaktı o yüzden kişiden kişiye değişir
bimucize asporca benimde enfeksiyonun var ve sık sık tekrar ediyor inşallah doğumda olmaz bebeğe bulaşmaz
Krnn1 bimucize 4-5 dikiş var sanırım tam bilmiyorum ama oğlum 3300 doğdu çok şişti bir hafta sonra 3000 kg oldu
bimucize Krnn1 her bebek doğduktan sonra az da olsa kilo kaybediyor muş diyodu bi tane doktor ama çabuk toparlıyormış
asporca bimucize bebekte yoktu benim idrar yollarında vardı ve doğum başlamıştı bir sorun çıkmadı çok şükür
nyra bimucize evet bu durum bebeğe göre ve anne sütü durumuna göre de değişiyor çıkışta benim bebeğim kaybetmemişti kilo almıştı çok az. Muhtemelen şişliği inince 1 günde onun üstüne kilo aldı iştahlı bir bebekti oğlum
mrvshnsrcgl bimucize ultrason ölçülerine göre 2 hafta önden gidiyordu ama doğumda daha da buyuktu ölçüleri Örneğin kilosu 3.200 dendi 4.250 çıktı Baş ölçüsü küçük dendi tan ölçemedi kanaldaydı hep ufak bası dedi persentil sınırın dısında çıktı Yenidoğan kıyafetleri olmamıstı direk 3 aylık kıyafetlerle sapkalarla baslamıstık
mrvshnsrcgl bimucize inşallah valla doğumdan sonra şok yaşamıstım😅 büyüdü çok şükür şimdi kardeşini beklıyoruz oda önden önden gıdıyor
bimucize asporca yok zaten brbekte yok eğer annede vajinal enfeksiyon varsa doğum esnasında bebeğe geçebiliyormuş onu demek istedim
nyra bimucize ben gebeliğe hazır olmadığım gibi doğuma da hazır değildim tabi ilk geceden olmuştu sonrakilerde korunduğumuz halde🙃 o sebeple büyük bir korku şok panik herşeyi yaşadım o an için büyük bir acının içine düşmüş gibiydim ama sonradan düşününce çok kolay bir doğum yaşamışım. Sadece 1 kaç saat sürdü sancım ve tek ıkınmada doğurdum. Dikiş ise kesi sebebiyle atılan dikişti yırtık yoktu