asliyorgun Gebeliğim ve ben 9. Haftadan beri karnımda hareketlenme minik kalp atışı gibi bişey hissediyorum. Bebek hareketlerini bu hafta hissetmek çok zor biliyorum. İlk gebeliğimi 20. Haftada hissetmiştim. Sizce bu durum ne?
smnr_533 asliyorgun bende aynı şeyleri hissediyorum diyorum daha hareket olmaz ama kan akışı vs imiş his olmazmış doktor dedi
Melike3506 asliyorgun nabzınız o hissettiğiniz, bebek hareketini içerden hissedersiniz zaten elinizi koymanıza gerek yoktur zaten daha erken haftanız hissetmek için
Prensesmom_ asliyorgun 2 inci gebeliginiz erkendenn den hissedebilirsiniz cunku.hissini biliyprsunuz neticede benimde 3 uncu gebeligim 12 inci hafta bitmek uzere hissediyorum. icimde balik gibi kayıyor.
pamuksekeer asliyorgun başka sebebi olamaz zaten canım hadi 13,14 neyse de 10. Haftada zaten bebek daha haraket bile etmiyor içerde 12 den sonra onlar da haraket başlıyor
asliyorgun Prensesmom_ evet işte o hissi bildiğim için garip geldi çünkü bebek hareketi gibi hissettiğim şey
semblog asliyorgun bende de oluyor o 2 . Hamileliğim 9 haftam karnım pıt pıt atıyor sanki ama damar seğirmesi veya gaz yazıyor her yerde 😃