hunilii Fotoğrafların birinde bacakları açık, görüntüler çok net değil zaten daha 12 haftalık ama hislerine güvenen yorumlayan bacılarımdan tahmin bekliyorum, benim de bir tahminim var ama öğrenince söylerim artık😅😅
tugcekmrr hunilii Erkeğe benziyor ama inşallah sağlıklı sıhhatli gönlünüzden geçen olur 🧡 Benimde bir oğlum var insan istiyor bir de kız evladı olsun inşallah nasip olur 🙏🏻
momynewmomy Canim erkek sanki icime öyle dogdu genelde karnina bakinca tuttururum ultrason bilemiyorum 😀😀
momynewmomy hunilii 😀😀 saglikla kucaginiza alın canm gönlunuzden ne geciyosa o olsun basta saglikli olsuninsallah 🤗
ARYa143 hunilii amin amin hayırla gelsin inşallah, ben öok çok anlamam zaten tutturamam belki, kız da olabilir🤭 😂
hunilii ARYa143 bütün hurafeler, yapay zeka yorumları vs kız diyor abisi de evde kız bebek istiyorum diye geziyor ismini bile seçti ama bakalım😂
ARYa143 hunilii tuz hurafesini denediniz mi öok tutuyo dediler, bana 3 kez yapıldı ilk yapılan tuttu, 2.de karışık, 3 de ifşa ettiler 🤣🤣
hunilii ARYa143 amin inşaAllah, biz aslında düşünmüyorduk bile hatta ben kpssye hazırlanıyordum ama oğlum sürekli kardeş istiyorum diye ağlıyordu çevresinde hiç kardeşi olan yoktu hele kız çocuk hiç yoktu ama o hep kız kardeş istiyorum diyordu Allah dualarını kabul etti es kaza hamile kaldım hep onun isteğine yoruyorum bu hamileliği. İnşaAllah ömür boyu birbirlerine sırt olurlar 🌸🥹
ARYa143 hunilii aaaa maşallah, belki de içine doğmuştur cidden o zaman ben de kız hissediyorum şu an bence kız olacak, 🤭🤗😁😁
ARYa143 hunilii ben de öyleyim kuzucum hiç üzülme yalnız değilsin 🌸🥰 eşin de yapabilir ya da eve gelen bir misafir arkadaş felan da olur🙈
hunilii ARYa143 çok uzak değil aslında Sakaryadan Yalovaya geldim ama herkesin işi gücü olunca çok sık gidilip gelinmiyor maalesef
ARYa143 hunilii ahahahha yok yok zor değil azıcık tuz atsın sana baksın sadece bişey söylemesine de gerek yok 😂😂