blnmyld Kızlar, Biz 14+4 olduk artık hafif hafif karnım belli oluyor hareketlerini de hissetsem keşke 🥹 aranızda bu haftalarda hareketlerini hisseden var mıydı sizin durumlarınız nasıl karnınız belli olmaya başladı mı
fatmabaki blnmyld benimde karnım hafiften belli yani bebek mi göbek mi pek anlamıyorum hareket hissetme konusunda da ilk gebeliğim ilk hareket nasıl olur bilmiyorum 🥲
_neslihan__ blnmyld benim 2. Gebeliğim kilo aynı ama göbek tam 4 aylık göbek baya baya kendini belli ediyor hatta herkes çok çabuk çıktı diyor iç karnım geniş olmadığı için hemen belli oldu kızımdada aynısı olmuştu hemen belli olmıştu hamileliğim. Bu arada ben uzandığım zaman özellikle döndüğünü vurduğunu hissediyorum kızımda asla bu haftalarda hissetmemiştim ama şimdi hissediyorum
Prensesmom_ blnmyld 3 uncu gebeligim 5 aylik gibiyim 12 hafta bitmek uzere karnim buyudu hareketlerini de hissediyorum
blnmyld fatmabaki Benim de ilk gebeliğim sadece böyle bazen pıt pıt ediyor kalp atışı gibi ama dışarıdan belli değil 🙈
fatmabaki blnmyld öyle bir durumsa o zaman 2 3 kere hissetmişimdir ben bel ağrısı falan yaşıyor musunuz acaba
_neslihan__ blnmyld benim hemen çıkıyor ya baya baya göbekliyim şuan 😂 kızımda da aynısı olmuştu hemen kendini belli etmişti
blnmyld fatmabaki Ya bel ağrısı böyle az bir iş yapayım hemen belim ağrıyor sizde de öyle mi geçen de sağ belimden bacağıma kadar kitlendi yürümekte zorlandım
fatmabaki blnmyld evet ben mesela bugün akşam yemeği yaparken bel ağrısı yaşadım yeni başladı azıcık evi toparlamaya kalksam direkt belimden bacağıma ağrı giriyor duş almadan hayatta yatamam kitleniyorum
fatmabaki _neslihan__ blnmyld Peki sizlerde de belirtiler azaldı mı mesela bende tek belirti göğüs ucu hassasiyetiydi yaklaşık 4 5 gündür yok
blnmyld _neslihan__ Yaa ne güzel bende hissetmek istiyorum 🥹🥹 ultrasonda doya doya izliyorum bebişimi ama bir de keşke hareketlerini orada sağlıklı olduğunu bilsem analık zorrr 🙈 ilk gebeliğim benim de ama bana da karnın çıkmış hemen diyorlar 😀
blnmyld fatmabaki Magnezyum eksikliğinden oluyor diyorlar genelde senin kaç haftalık canım doktor belki magnezyum başlar bana 18 haftalıkken çağırdı o zaman kan ilaçlarına faln başlarız dedi 😭
blnmyld _neslihan__ Dün korktum öyle baya bacağım kitlenince ama şuan iyiyim rahatladım sizle aynılarını yaşadığım için 😅
_neslihan__ blnmyld çok çok güzel bir duygu gerçekten tarif ede bilsem nasıl bir his olduğunu anlatacam ama anlatacak kelimw yok ikinci gebelik olmasına rağmen kıpır kıpır oluyor kalbim hissedince hemen. En kısa zamanda hissedersin inşallah sende canım
blnmyld lokismommy Benim de o kadar sadece o da nadir oluyor 🙈 kendimi durup dinliyorum bazen belki vurur diye ama tık yok 😅 bazen arada böyle sanki genleşir gibi oluyor gibi tek tarafıma öyle vir ağrı geliypr geçiyor
htcbnbn blnmyld 15+1 günlüğüz ilk gebeliğim. Karnım zaten vardı ama sanki çok hafif bombe daha eklendi 😅 aslında kilo almadım öünkü bulantılarım hala devam ediyor. Çabuk yorulma bel ağrısı da var hatta sırtıma vuruyor ağrılar :((
blnmyld htcbnbn Bende de durumlar aynı bacımmm 🥹 ev işleri yapmaya bile gücüm yetmiyor tükenmişim daha ilk gebeliğimden 🙈
fatmabaki blnmyld 14+3 üm bende bana multivitamin verdi şimdilik yarına randevu ayarlayabilirsem gideceğim akıntım falan var gerek görürse fitil tedavisine başlamak için
_neslihan__ blnmyld kızımda da aynısı oluyordu bana ondan dolayı tecrübeliydim içinizi ferah tutun. doktorum bugun magnezyum başlattı bana sizede başlatacaktır onu kullanınca bir nebze rahatlayacaksın canım