Nurdilek Kızlar çok dondurma istiyor canım iki üç güne bir tuketiyorum sizce bı zararı var mıdır haftaya kontrolüm var doktora da sorucam 😊
denizannee Nurdilek çalıştığım yerin tam karşısında var dondurmacı nerdeyse hergün yiyorum. Güvendiğim de bir yer gerçek meyveden yapıyorlar. Son güne kadar da yicem yani çünkü canımın istediği tek şey diyebilirim 😊
Ckyert Nurdilek paketli gıda tüketmek ne kadar zararliysa o da öyle seker koruyucu vs bir çok şey var içinde . İçiniz rahat etmiyorsa mado da şekersiz keçi sütlü dondurmalar var ondan yiyebilirsiniz
xwoman Nurdilek valla bende dondurma baya tüketiyorum. Ne zarari olabilir ki . Iyisini yersen calsiyumda alirsin bol bol birsey olmaz.
Ozkansultan Nurdilek açıkcası yedimiz herşey zararlı bence şimdi hormonsuz ne var memleketimizde ye gitsin bende yiyorum 😀 bir postta okumuştum sütlü oldugu için bebeğe kilo aldırıyormuş artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem 🤷♀️
1ogrencianne Nurdilek valla ben de bunu merak ediyordum önceden pek dondurma sevmezdim ama şu aralar çok canım istiyor yiyorum ben de cornetto falan 🤭
Poncikpandaa Nurdilek sadece şu burgerkinglerde satilan makineden cikan dondurmalar zararli pastorize edilmemis sutten yapildigi icin. Diger marketlerde paketlenmis dondurmalarin hicbir zarari yok😊