Ferise34 Bilenler anlayanlar, tecrübesi olanlar. Bu test listeme bakıp bana bir yorum yapabilir misiniz? 3 tane düşüğüm var bir tanesi tüp bebekti. İkisi kürtajla alındı. Haziranda ikinci transferi yapmayı planlıyorum. Ama hazır iki ayım varken önümde ovülasyonlarla yumurtalama ve döllenmesi yüksek günü bulmaya çalışıyorum. Belki yine doğal yoldan gebe kalabilirim de tekrar hastane iğne ilaç streslerine girmem diye ümit ediyorum inşallah.
anonimhesappp 4-5 mayıs pik değerlendirin . Yarına çatlar muhtemelen. Çatlaması için havuç yemeyi de öneriyorlar. Sperm sorununuz yoksa çatlama gününü de değerlendirebilirsiniz
Ferise34 gkcalyaa standart 28 günde bir. Son adet tarihim 18 nisandı. Geçen sene de tam bu ay yine 2025 haziranına transfer için hazırlanırken doğal yolla gebeliğimi öğrenmiştim. 2 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım kalp durması sebebiyle. Aradan bir yıl geçti yine aynı yerde aynı umutla bekliyorum deniyorum. Bakalım Allah isteyen herkese aratmadan belirsizlikte kafayı kırmadan sağlıcakla evlatlar nasip etsin inşallah
gkcalyaa Ferise34 amin inş benim de 20 Nisan 25-26 günde bir oluyorum ben de agıstos ayında 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum geçen ay ilk defa denedik olmadı bu ay da beklemedeyim yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorum takip etmedim de o yüzden sordum muhtemelen sizden birkaç gün önce olmuştur döngüm size göre daha kısa birkaç gün o yüzden sordum teşekkür ederim
Cicegimmmm Ferise34 amin canım beklemek çok zor ama bak yumurtlamanı gördün değerlendir strese girme sakın olacağı varsa oluyo zaten
Ferise34 gkcalyaa anladım. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Aslında bu ovülasyon işini geçmişte 3 kere daha yapmıştım. Ama sonuç elde edememiştim takipte kalsamda. Ama belki yumurta kalitesizdi belki sperm kalitesizdi belki rahmim hazır değildi de olabilir diyorum. Hazır evde varken yine denemek istedim. Bakalım
besim96 Merhaba, bence 4-5 mayıs pik muhakkak değerlendirin. Biliyorum stres yapmamak zor ama lütfen kafanız rahat sakin kalmaya çalışın. Bugün dualarımda size de yer vereceğim, umarım en kısa zamanda hayırlısıyla gönlünüze göre verir Allah 🌷