Esma006 Nzisty 6+5 benimde bende görmedim aşkım kese gördük kese de uyumlu haftayla 14 dünde bidahaki randevu vajinal de baktirmadim istemedim kilom da var bilmiyorum ikinci gebelik
bmkl Nzisty haftada kalp atışı duyulmadı ve embriyo da görülmedi ama yolk sac vardı. Tam 7. haftada kalp atışını duyduk embriyoyu gördük. Kişiden kişiye değişebiliyor sanırım, stres yapmayın.
sarilale123 Nzisty vajinal bakılsaydı görülürdü. Normal aynısını yaşadım. 15 gün sonra karından kalp atışını duyduk bebeği gördük
Nzisty sarilale123 vajinal bakmadı devlet de karından baktı 5+4 de doktor keseyi vajinal gördü dünde karından görüldü kalp henüz yok diyince korktum
emmy06 Nzisty ilk gebeliğimde kalp atışını 9. haftada duymuştum kendinizi korkutmayın sabredin bence duyacaksınız yakın zamanda
ikincikez Bendede bı tek kese yol salc vardı 7+2 de gittim bebek ve kalp atışı anca oluşmuştu panik yapma inşallah oluşacaktir
zehraclk0 Nzisty 6+3 ben de bugün aynı şeyi yaşadım. Yolk sac bile vajinal ultrasonda anca göründü bakalım hakkımızda hayırlısı