kurkmantosuzmadonna Elisa0110 şey diyormuşsun kızlar doğurup geleyim öyle söyleyeyim tahminimi Ahahaha
Elisa0110 tahamommy evet yaa 10 gün dediğin ne ki suni sancı verir herhalde nst de sancı çıkmadı çatı muayenesi de yapmadı o yüzden
tahamommy Elisa0110 yine yırttınn 😆 belli olmaz bi gün kalkmışsın doğuruyosun suniye falan gerek kalmaz belki
Elisa0110 tahamommy inşallah hayırlısı olsun da bende Bi an önce doğurmak istiyorum sabırsızlanıyorum 🤭
ARYa143 elisadmr Elisa0110 Tutturmuşsun beybisi, tebrikler 👏🤗😂 Ben de sesin çıkmayınca doğurdun sandım kız, nası geçti görüş günü🥰
Elisa0110 ARYa143 sağol canım doğuramıyorum bari tahmin yapayım dedim 😂🤭 görüş güzeldi ama göstermedi kendini yine çok nazlı çok 😊
ARYa143 Elisa0110 bak yaaa yine mii 🤭😂😂neyse pozitif düşün kuzucum,nazlı demeyelim de sürpriz yapmayı sever diyelim 🤣🤣
Elisa0110 ARYa143 kız olsaydı adını kesin nazlı koyardım 😂😂🤭 doğuma az kaldığı için kendimi öyle avutuyorum artık napıyım
ARYa143 Elisa0110 ahahah iyi fikirmiş aslında ama yangına körükle gitmek gibi olurdu 😂 Nazlı ismini düşündük biz de, sırf nazlı olur diye koymak istemedim 🤣