1995hediye Meleqimmm Canım yeni doktordan geldim yüzde yüz erkek dedi gördüm herseyini bi tek sen bildin çok teşekkür ederim 🥰🥰
bekledigimmucizem Meleqimmm ayy inşallah bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum sizede sağlıklı hayırlı bir kız nasip etsin inşallah
1995hediye Meleqimmm Canım ablam için de tahmin istemiştim senden bugun netleşti onunda erkek olacakmış bildin tebrik ediyorum canım seni🥰🥰
Esma5566 Meleqimmm ay Insallah yaniliyosundur 🤣🫣 2 kızım var rabbime şükürler olsun bırde erkek evlat tattırsın rabbimmm🤲🏻❤️ Insallah seninde hayirli saglikli bi kizin Olur 🎀🤲🏻🥰
akblt_2224 Meleqimmm 13 haftamda erkek dedi doktorum iki oğlum var bir kızımda olsun çok isterimm erkeklere göre daha çok etkiledi bu 17 haftamdayım şuan hayırlısı neyse o olsun tabi kii yeterki sağlıkı olsun 🥰🫶🏻
irmem akblt_2224 bende aynı durumdayım 2 oğlum var 18 19 hafta gebeyim ama erkek denildi ama asla erkek hisi yok icimmde
nrnalpi Meleqimmm Allah razı olsun rabbim size inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir kız evladı nasip etsin nerede isteyen varsa rabbim herkese nasip etsin inşallah 🩷🩷