1Ali kızım 13 aylık olmak üzere geçen ay denemelere başladık olmadı bakalım nasip ne zaman tutarsa. Ben de araları hep 2-2.5 yaş olsun istiyordum hem de yumurta rezervim çok az birkaç yıl daha ertelersek hiç olmama ihtimali var. kızım öyle çok zor bi bebek değil iyi idare ediyoruz ama bizde gurbetteyiz ve erken doğum yapmıştım doğum öncesi bir ay hastanede yatmıştım sonra küvöz süreci olmuştu falan tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ki şimdi bi de en baştan riskli gebelik grubunda olacağım nasıl olur bilemiyorum. Sırf ya yine aynı şeyler olursa diye ikinciyi hiç istemiyorum demeye başlamıştım ama işte ilerisini düşününce korkularımı yenmeye çalışıyorum belki bu sefer her şey daha güzel olur diyorum. Zor kararlar her türlü ama inşallah hepimizin gönlüne göre olur🙏 bi de bence yaş aralıkları yakınken büyütmek dah zor olacak evet ama ilerde onlar için çok daha güzel olacak. Kendim kardeşimle öyleyiz eşim abisiyle öyle, ben öğretmenim yaş aralığı yakın öğrencilerim hep arkadaş gibi başka kimseye ihtiyaç duymuyorlar neredeyse falan o yüzden gözüme daha güzel geliyor. Birkaç yıl zorlanırız ama sonrası güzel olur inşallah