Aaayseeert Kızlar bebiş alışverişin de önereceğiniz kesin bunu almalısın dediğiniz bi şey var mı ? Yani ürün fark etmez çünkü hiç bi şey almadım daha
1cey Aaayseeert yaz bebeğiyse müslin örtü. Kundak için çok işe yarıyor hatta kış bebeğiyse de al bence diğerleri kundak için kalın oluyor. Pişik kremi olmazsa olmaz bence. Anne bebek çantası gibi bir çanta. Alt açma örtüsü ister tek kullanımlık ister yıkanabilir 3lü satılıyor onlardan. Reflü yatağı bence ilk dönemler gerekli, ilk bebeğimde kullanmıştım kusmayı da en aza indiriyor. Zıbını bez bırakana kadar giyiyor indirimde buldukça alabilirsin 3-6 ay kıyafetler genelde daha çok gidiyor 0-3 ay çok az kullanıyorsun ona göre çok almazsın
sarilale123 Aaayseeert müslin ve pamuklu örtü ağız mendili. Reflü yatağı. Burun aspiratörü zıbın patikli alt, çorap. Bebek malzemeleri hep elinizin altında olsun diye organizer
Herseydenbiktim Aaayseeert Müslin örtü, göğüs pompası, küçük bebek battaniyeleri, atesolcer, burun aspiratör, aşkim bunlari ne akılla az kaldıysam battaniye ve örtü çok is görüyor önlük ve ağız mendili de öyle 💖
Aaayseeert 1cey yaaa çok teşekkür ederim sizce zıbınları kaçar tane almalıyım yani uzun kollu atlet gibi olanlardan falan
1cey Aaayseeert uzun kollu bence alma, ilk zamanlar zaten zıbın ustune alt üst takım giydirirsin, uzun kolluları kışa alabilirsin
Aaayseeert Herseydenbiktim yaaaa teşekkür ederim aşkommm bende yavaştan alayım artık diyorum aajajajj
sudeates0658 Herseydenbiktim ya göğüs pompasını eller serbest alacağım ama herkes dedi ki sütünün olacağından emin misin bence hemen alma felan diye sizce başta alınmalı mıııı
sudeates0658 Aaayseeert ya doğum zamanımız aynı hemen hemen ben listesiz gittim şimdi ortada sadece kıyafet bebek arabası ve anakucağı var😂 trendyolda koleksiyonlar oluşturdum öyle devam edeceğim artık bende şurda yerimi alayım unuttuğum bişey varsa
Minikkelebegim13 Aaayseeert notlarımda şöyle bir liste varmış ekleme çıkarma yapabilirsin 🌸 Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🥰 Bebek Eşyaları Anakucağı Kanguru Bebek Bakım Seti (Şampuan, Losyon, Pişik Kremi, Yağ) Bebek uyku seti Bebek Yatağı( Babynest) Bebek Bezi Islak Mendil Temizleme Pamuğu Alt Değiştirme örtüsü Reflü yatağı Çorap Kaşık Biberon Emzik Yaka Önlüğü Anne Bebek Çantası Oda Termometresi Hastane Çıkışı x 2 Süt Torbası Biberon Banyo Süngeri Bebek Törpü tırnak makası Bebek Tarağı Burun Aspiratörü Küvet Seti Valiz içi organizer Bornoz/Havlu Seti Ateş Ölçer Müslin Örtü Ağız Mendili Battaniye Süt Sağma Makinesi Beşik Puset Bebek Arabası Zıbın Tulum Alt üst takım Anne Eşyaları İç çamaşırı Depend Hijyenik ped Emzirme sütyeni & atleti 2 adet gecelik veya pijama Kirli torbası Şampuan Havlu kağıt Havlu Cüzdan Diş fırçası ve diş macunu Çorap Terlik Hastane evrakları Hamilelik dosyası Göğüs ucu kremi Göğüs pompası
Herseydenbiktim sudeates0658 Kesinlikle al ben çok pişman oldum ilk almadigima eller serbest al daha iyi zamanında da olur ben elektrikli almıştım zaten sütüm 1 aydan sonra kesildi göğüs pompası şart bol bol sağım yaparsın hatta ben ikinci çocuğum olursa bir gun hastane çantama koyacağım kesinlikle