tul_01 10 günlük lohusayım normal doğum yaptım içten ve dıştan Dikişlerim var bugün kontrole gittim dış dıkısımde açılma varmış krem verdi bir hafta demeyelim dedı bu durumu yaşayıp kremle dikişi kapanan var mı
aslmoms tul_01 Benim başka bir ameliyat sebebiyle dikişlerim açılmıştı. Rif ampül kullandım.Kapanmıştı. Hemen göğüs altı olduğu için sütyen açmıştı yaramı
Burcussuss tul_01 vallahi hiç kontrole gitmedim çünkü bulunduğum yerde inanılmaz bir salgın vardı ve bebeğim yenidoğan’da bırakacak hiç kimsem yoktu ve eşimin nöbetleri çok fazlaydı kendiliğinden kaynadı gitti hiçbir sorun yaşamadım o zamanlar burada forumlara bakmıştım dikişi patlayanlara doktor hiçbir şekilde müdahale etmeyip kendiliğinden kaynamasını biraktigini önermiş
namkol1 Burcussuss Belirtisi neydi? Geçmiş olsun bu arada çok korkunç geliyor böyle okuyunca 1 ay oldu sezaryen olalı bende korkuyorum bu durumdan
Burcussuss namkol1 şakır şakır kanamam 1. Haftada bitmişti kanama vardı ama çeşme gibi değil koştururken bi yanma hissettim lavaboya oturdum dikişin rengi beyazlaşması gerekiyordu doğal süreç için mavi ip düştü sonra aşırı bir kanama oldu 1gün 2 gün sonra geçti fakat benim iç dikişin çok fazlaydı omuzu takıldı çıkarken yırtarak çıktı
tul_01 Burcussuss benim de ıcdıkısım çok fazla ama açılmam dış dikişte olmuş inşallah benimki de kapanır bi an önce ama doktor tekrar dıkelım dedi pazartesiye kadar yoparlamazsa
Burcussuss tul_01 Epizyomi varmıydı sizde? Epizyomili dikiş daha kontrollü oldulu için tekrar dikiyorlar ama yırtık olunca bekliyorlar diye biliyorum benim yırtıktı maalesef Epizyomi yapılmadı keşke yapılsaydı, ebem süreci fazla doğal ilerletmek istedi