seynepon 1 doğal dış gebelik 2 negatif tüp bebek var şuan hiçbir sorunumuz yok akışına bıraktık, negatif deneyip doğal gebelik elde ettiniz mi kızlar🙏🏻
sahure11 seynepon merhaba 3 kere tüp bebek 1 kere aşılama yaptırdım olumsuz oldu 4üncü tüp bebek tedavisine başladım kan verdim tahliller için iğnelerimi almaya giderken hamile olduğumu öğrendim doğal yolla oldu Rabbime çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin Allah kimseyi evlat hasreti yaşatmasın🤲🏻
seynepon nrylmzm çok güzel çok şükür🥹🙏🏻 ne kadar bekledikten sonra oldu bu süreçte takviye vs bir şeyler yaptınız mı ben akışına bırakamıyorum canım 🙏🏻
nrylmzm seynepon tedaviye başlayıp hamilelik haberi almam 25 aylık bir süreç biz Kasım ayında artık tedaviyi sonlandırmış be olmuyor kısmet değil hayatımıza bakalım diyerek bu stresin dışına çıkmıştık takviye kullanmadım ama ben ağustos ayında endometriozis ameliyatı oldum sürece en büyük katkıyı bu sağladı sizinde güzel haberlerinizi inşallah alırız 🙏
seynepon nrylmzm çok kişi var aklımızdan çıkarıp kabullenmiştik dedikten sınra güzel haberi alan ne mutlu 😇
nazz35 seynepon inşallah canım rabbim istyeen herkese nasip etsin sizlere de nasip etsin Birde kafaya takmayın sorun yoksa psikolojik oluyor ben bunu yaşadım ve anladim
sahure11 seynepon size şunu söyleyim Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman gelir siz bolca dua edin en güzel vakitte ne güzel zamanda gelicek 🫶