aesraka ayse80_ 26 mart son âdet tarihim evet kese 20.4 mm içindeki 3 mm dedi bugün ama kalp atışı duyamadım dedi
ayse80_ aesraka benim 23 mart daha ben sadece kese ile yolk sac kesesini gördüm bebek falan görmedi kesem de küçük 9 mm benim hesabıma göre pazartesi günü 6+0 dı doktor dedi 5+3 falan
ayse80_ aesraka canını sıkma vajinal mı karındanmı baktı canım bana pazartesi günü dedi cuma günü gelince belki görürüz
ayse80_ aesraka sıkma canını benim senden 3 gün önce daha ben görmedim bak herşeyde bir hayır vardır hakkında hayırlı olan olsun inşallah
ayse80_ aesraka benim senden 3 gün önce bana daha çok erken dedi cuma yı bekliyorum kesem bile senden küçük anlamadım canım
busecalimli karından 6+5te duyduk ama kilonuz varsa vs de değişken olabiliyor bu arada vajinal daha erken de olabilir , ama geç döllenme varsa 7. hafta civarında da oluyor stres yapmayın şimdiden, sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz
Melooom0203 ayse80_ evet olabılır ama işte ben yıllar sonra aynı heyecan tutamadım benek yuttuğu gün 13 tü emindim yani ben ise 20 sinde ogrendım günler geçmek bilmiyor
Niless45 aleyna123f kontrole gittiğimde son âdet tarihime göre 5+4 tü ama doktor kese ölçerek 6+6 uyumlu dedi 1 hafta sonra tekrar bakmak istedi bakalım nolcak korkuyorum sadece kese görüldü yani. ilki boş gebelikti:(
aleyna123f Niless45 içini ferah tut ve güzel düşün haftan daha erken kilon var mı kilo bile etkili olabilir bazen net görünmez 8 9 haftaya kadar beklemekte fayda var olumsuz gebelik hikayeleri okumamaya çalış ve güzel düşün haftayı bekle Allahın izniyle duyacaksın kalp atışını dua et olumlu bu şekilde düşün ❤️
Niless45 aleyna123f kilom yok inşallah güzel ilerler süreç yanıtınız için çok teşekkür ederim allah razı olsun dualarınıza benide ekleyin kalp duyayım 🥺♥️
aleyna123f Niless45 merak etme canım tabikide ederim dua rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı kalp atışını duyduktan sonra bana da yazarsın ❤️