HakanKemal Bu da biz henüz babamız oğlunu kucağına alamadı bende ikimizin resmini ve oğlumun resmini attım bebeği de ekle dedim
HakanKemal aybike5_0 mayısın 15inde evime gidecektim ama bayramı ailemle geçirmeye karar verdim eşimde gelecek babamla barışmaya sonra beraber evimize döneceğiz inşallah
tahamommy beautiful_ aşko resmimizi attım altına da yukarda ingilizce bi yazı paylaştım onu attım direkt yapıyor zaten dene hemeenn
tahamommy azra01 canım üçünüzü bir atsanda olur ama bizim üçümüz birarada yok malesef, 2 resmi de attım yukardaki yazıyı yapıştırdım altına da üçümüzü bir karede yap yazdım
tahamommy Elisa0110 yaaaaa az kaldııı ama şimdi hemen ultrason resmini at bide kendinizi at birleştir de bakim ne dicekk 😍
tahamommy Elisa0110 bilmem denee 😆 hakkın var nasılsa 😅 yada önce şey yap ultrasonu at ilerde kime benzicek yap 😂😂
Elisa0110 tahamommy yaa o yazının hepsini yazıyor musun eşim den yapacaktım yarısına kadar yazdım geri sıkıldım çıktım 😂😂
tahamommy sarilale123 teşekkür ederim canımm resmimizi atıp yukarda ingilizce bi yazı attım onu kopyala yapıştır yap gönder hemen hazırlıyorr 😍