lylmls Kızlar bebeği bir gün çok hissediyorsam diğer gün az hissediyorum veya hiç hissetmiyorum. Bir de zaten plasentam ön duvardaymış. Böyle benim gibi olan var mı? Endişelenmem gerek mi?
elifsn23 lylmls canım inan ki herkesin öyle bazen çok güzel net hareketleri var bazen de çok azıcık oluyor normal yani
kvsr1603 lylmls benimde ön duvarda ama alttan yandan hissediyordum ben şuan 25 haftalığım daha çok hareket ediyor biraz daha sabır
yaggmurt lylmls canım benimde plasentem önde olduğu için 23. Hafta hissetim hareketlerini gayet normal ayrıca bir gün hissedip diğer gün hissetmemen endişelenecek korkacak bişey yok
prenses_annesi03 lylmls bende aynı şekilde 18+8 deyiz çok az hissediyorum bazen uzun süre hissetmediğim oluyor telaş yapıyorum
minigim038 lylmls 19+5 mi benimde plasenta önde hiç hissetmiyorum. Ama bazı yasaklar var çok ayakta durma ,sık sık ilişkiye girmeyin gibi gibi. plasentanın bebekten erken ayrılma riski varmış olabildiğince yorulma dedi bana detaylı yapan doktor
lylmls minigim038 bana herhangi bir şey demedi sadece hareketlerini bu yüzden az hissediyorsun dedi ve geçti