tahamommy Kızlar oğluma bayramlık alıcam en ucuz bebek market sitesine baktım, alan var mı ordan malları ve kumaşları nasıl? Oğlum 8 aylık olucak bayramda ama 1 yaş mı alsam 9 aylık mı alsam karar veremedim, çekme yapıyor mu? Bilenler varsa
beautiful_ tahamommy kuzum büyük beden al küçük çekiyor bir kaç yıkama sonrası kuzenim Instagram’da bir hesap bulmuş eşimin Instagram’dan bakıp almayı düşünüyorum oğluma da almam lazım bir de abi kardeş gece yatarken giymeleri için pijama takımı almayı düşünüyorum tavsiye verir misin kuzum 🌸
1Ali Yapısına göre değişir ben 9-12aylık alıyordum o aylardayken zaten bir miktar çektiği için gayet güzel oturuyordu üstüne. Marka hakkında bilgim yok 🥲
tahamommy 1Ali ay şey yazmayı unutmuşum normalde e bebek ve civilden büyük alıyorum evet ama bu markayı bilemedim diye sorayım dedim teşekkür ederim 🩷
tahamommy beautiful_ aşkım sadece bayramda giyeceği bişey alıcam da nasıl alsam bilemedim, bu siteye bak uygun fiyatlı baya o yüzden tereddüt ettim bende kaç beden alsam diye, 1 yaş alayım en iyisii 🌸 abili kardeşli kombinlerde çok tatlış olur yaa bu siteye bi bak bence
aysgl330633 tahamommy ben bu siteyi bilmiyorum canım ama şu an kaç ay giyiyorsa ona göre tahmin edebilirsin belki her zaman bi tık büyük almak iyi olur diye düşünüyorum ❤️
tahamommy aysgl330633 evet kuzum normalde büyük alıyorum da anca oluyor zati ama bu sitede uygun fiyatlı baya bende bayram için uygun hemde şık bişi alıyım dedim en iyisi büyük almak zaten sıcak olursa rahat etsin çocukta
tahamommy Havin49_ ay kalıpları nasıl peki çekme falan yapıyor mu sence 😍 bende alıcam baya fiyatları da uygun, dışarda en az 600 tl vercen bi kıyafete kaç kere giycek sanki
beautiful_ tahamommy bende oğluma bulamıyorum kuzum ya ne alsam nasıl alsam aslında pantolon gömlek kombini hoş olur kuzum Trendyol da vardı güzel alabilirsin ben bu siteye de bakayım oğlum için 🌸 Oğlum geceleri yatmak için pijama takımı istiyor normalde başka takımlar giydirip yatıyordu beyefendi artık rahatsız oluyormuş 😅
aysgl330633 tahamommy ben de büyüklüğünden ziyade havayı kestiremiyorum böyle giderse aynı kışlıklara devam eeerim iyi olsa da yine de çok ince giydiremem herhalde
Havin49_ tahamommy benim oğlum mesela bi takım aldım 1 yaşındaydı 2 yaş aldım hala giyiyor ama o kadar büyğk alma yıkadığında çekme fln yapmıyor
tahamommy aysgl330633 istanbulda yarından sonra açıcak hava diyorlar ama bayramda da hep bi yağmur yağıyor ya kestiremiyorum 🥲 kısa kollu giydiremem de ince bişi alıp üstüne artık yağmurluk giydircem
aysgl330633 tahamommy bi de biz memlekete gideceğiz o yüzden düşünüyorum. Burda olsak sorun değil tabi. Umarım iyi olur yaa
tahamommy aysgl330633 ay evet iki kez düşünmen lazım valla evden uzakta olunca yanında ne götürceni de kestiremiyor insan