kalbimmmmmmmmmm Fakülte de yada devlet hastanesinde sezeryan doğum düşünüp belirlenen tarihten önce dogum yapan varmi. Yani öyle olunca seçtiğin doktor degil nöbetçi doktor kimse o giriyormuş doguma oylemi
nurellaaa__ kalbimmmmmmmmmm nerenin fakültesinden bahsediyorsun bilmiyorum ama zaten fakülte hastanelerinde muayene eden doktor farklı ameliyata giren doktor farklı oluyor ben bunu öğrendiğim için normal kadın doğum hastanesine geçtim ama acil durum olursa ordanda bence nöbetçi doktor girer diye düşünüyorum
sarilale123 kalbimmmmmmmmmm şimdi sezeryanda belirlenen tarihten önce oluyorsa acil sezaryen olacak muhtemelen o zaman da acildeki doktor girer
HakanKemal kalbimmmmmmmmmm devlet hastanesinde acil sezaryene alındım nöbetçi doktor vardı ameliyati o yaptı çok memnunum o doktor tehlikeyi gördü kordona bağlamış kendini oğlum 1 hafta boyunca öyle gezmişim muayane olduğum doktor da anlamıştı sıkı takip altındaydım bir karın ağrısıyla doğuma alındım 20 nisan da
kalbimmmmmmmmmm nurellaaa__ kayseriden bahsediyorum yok ozel hastasi oldugunuz doktor oluyo ucretli muayene olursaniz eger. Ozaman dogumunuza da o giriyo ama erken tarih olursa baskasi giriyomus sanirim 😏
nurellaaa__ kalbimmmmmmmmmm hayır ücretli özel doktor muayenesinde isen ne zaman olursa olsun onu arayıp çağırıyorlar geliyor doktorun
sarilale123 kalbimmmmmmmmmm hiç bilgim yok ama inşallah bilgisi olanlar yorum yapıp bilgilendirir sizi
Tombulkelebek kalbimmmmmmmmmm başıma gelmedi ama muayenede sırada beklerken doğuma giden kişilerden duymuştum . Gününden önce olursa kim nöbetçiyse o giriyor . Ben de bu Cuma’ya gün aldım inşallah planlanan tarihten önce gelmez 🫣
kalbimmmmmmmmmm nurellaaa__ nurellaaa__ ay yok oyle degilmis 😑 ozel hastasi da olsan planlanandan once olursa gelmiyomus😏
kalbimmmmmmmmmm Tombulkelebek evet aynen oyleymis cok garipp 😏 gonlunuzce olur insallah. Kayseride misiniz
nurellaaa__ kalbimmmmmmmmmm Diyarbakır da öyle değil biliyor musun ben görüşmüştüm özel ücretli doktor geliyor burda ama ben fiyat konusunda anlaşamadım
kalbimmmmmmmmmm nurellaaa__ yani mantikende oyle olmasi gerekiyor hem ucretli hastasi olup hemde olasi durumda gelmemesi nedir ya
Tombulkelebek kalbimmmmmmmmmm evet çok memnunum doktorum Mehmet Çopuroğlu . Bakalım inşallah ameliyat ekibi ve sonrası da güzel olur