Aynur_ma Merhaba arkadaslar 3 mayis beta verdim 0,96 cikti umidim sondu bu ay icin ama yine de cok azicik bir ihtimal diye bekliyorum belki erken veridm diye cikmadi . Sizlerde durumlar nasil kan veridniz mi? Kimle bu ay hamis?
Salise2 Aynur_ma benim bat bugün. Dpo 15 aynı zamanda. Bazı belirtiler var ama adet de olabilir diye bugün yarın beklicem. Diğer döngülerden farkı göğüs ağrısı yei başladı
gamzekzl Aynur_ma benimde 7 Mayıs iki gün gecikti afedersiniz ishal da olmusum kasiklarimda ağrıyor ama genelde adet önceside bu belirtiler oluyor da iki gün geçti sabah nöbetçi eczaneden test alıp yapicam
Aynur_ma Xbusexxx testler bende de negatif gec dollenme umuduyla bekliyorum daha iki gun var aksi takdirde demek ki bu ay gec yumurtlamisim cunki sadece ilk haftayi degerlendiridm
Aynur_ma deryaayucee deryaayucee durum ayni ben de gec dollenme umidiyle bekliyorum ama bu ay uok gibi insAllah gelicek ay olur
nurtokyurekarslan Bat 5 Mayıs adet olmadım olma belirtileri yoğun yaşardım sanki adet olmuş bitmiş gibi durum tabi arada kasıklarım kasılıyo kanama geldi diye beklerken beyaz akıntı geliyor. Adetim şaşmazdı. Test yaptım evde negatif. Adetim düzensiz olsa takılmam ama hep düzenli kesin çıkacak diye beklerken negatif kafam allak bullak ya
Aynur_ma nurtokyurekarslan bir kac test yapin ve ya kan verin cunki gec yumurtlama gec dollenmede bu asamada testde gostermeye bilir
deryaayucee Aynur_ma öyle gibi. Bir de ben bugün histeroskopi olacaktım. Beklenen adetten 1 gün önceye verdiler randevuyu. Betada çıkmadı, ama bir umut ya varsa diye histeroskopiye de gitmek istemiyorum.
Aynur_ma deryaayucee yani tabii ki simdi sizin durumunuzu diyemem ama ben karnimda adet siskinligi var ve goguslerde hassasiyyet muhtemelen yarin adet olacagim ama her hangi subheniz varsa yaptirmasan doktora danisin
deryaayucee Aynur_ma doktora söyledim bir sonraki aya erteledik. Bir de adet sonrası dönem yapılıyormuş zaten bana yanlış tarih vermişler. Bende adet olacak gibiyim bugün. Bakalım hayırlısı hepimiz için.
fatmanurgenc 25 Nisan yumurtlama gördüm sat 6 Nisan olmasına rağmen doktorum bekle dedi ama 2 gündür veriyorum test malesef negatif normalde bat 3 mayıstı yumurtlama geç olunca adette geç oluyor malum belirtim de yok kafam allak bullak oldu 🥲
rk_waiting fatmanurgenc benimde yumurtlamam aynı gün dpo12 de lekelenmem oldu dpo14 te regl oluyorum hala başlamadı dpo13 bugün test negatif benim de kafam çok karışık yarını bekleyeceğim geç döllenme olabilir mi acaba
fatmanurgenc rk_waiting bilmiyorum ne lekelenme ne bişey hiç bişey görmedim belirti yok daha önce dış gebelik yaşadım ümitlenmek istiyorum ama testler negatif kafam allak bullak oldu en yakın zamanda Rabbim gönlümüzden geçeni versin inşallah 🤲🏻 eğer mutlu haberi alırsak haber edelim birbirimize 🥹
elakemal rk_waiting bende Dpo 13 de yanı bugün sabah test yaptım negatif yumurtlamaya göre yarın adet olmam lazım