edra1945 Herhangi bir belirtiniz var mı ne durumdasınız benim ne nişanım geldi ne suyum ara ara regl ağrısı gibi ağrım oluyor geçiyor 38+2 deyim peki ya sizler ?
Htcmommyy2125 edra1945 bekliyoruz bakalım ne zamana gelecekler 😍hiç bir belirti yok enerji sıfır. Sürekli yatmak uyumak istiyorum. Yürüyüş filan yapsam iyi olacak ama hiç canım istemiyor 😁
edra1945 tugcelice07 bugun nstde düzensiz sancım çıktı 1 cm açıklık var 1 haftadan beri cuma tekrar kontrol var
betusss343 38+1 im. Adet ağrısı gibi ağrılar başladı. Belime vuruyor 2 gündür. Pelvis ağrısı uzun zamandır var zaten. Enerjim sıfır gibi azıcık hareket etsem pilim bitiyor.ateş basıyor. Haftalık kontrolüm yarın. Nişan falan henüz gelmedi.
edra1945 betusss343 bugün de ben adet agirisi gibi ağrıları daha net hissediyorum sabit bir bel ağrım var ara ara alt karin ağrım var benimde hiç enerjim yok Rabbim yardımcımız olsun
betusss343 edra1945 her sancıda acaba doğum başlıyor mu düşünceleri başladı. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
edra1945 Htcmommyy2125 ayni şekilde sürekli yatmak istiyorum 😂 yürümeye çalışıyorum ama çabuk yoruluyorum