Ya kızlar benim bebeğim kolikleşti mi nedir anlayamadım bir türlü. Son bir haftadır hareketleri değişti, huyları değişti.
2 aylık olacağız artık onun mu krizi nedir?
Normalde 2 saatte bir uyanmaya alıştırmıştım ki öyle de gidiyordu son 20 gündür düzen oturdu sanmıştım.
Şimdi uyanmaları 1 saate hatta yarım saate düştü. Neyse bu uyanmalarında da mutlaka besliyorum, altını değiştiriyorum.
Gece rutini oluşsun diye de 1 haftadır akşam saat 9 da besleyip altını temizleyip duş aldırıp uyutuyordum.
Şimdi normalde duşu severdi, artık duştan sonra havluyu üstüne örter örtmez basıyor çığlığı sakinleştirmek zor oluyor, giydirmek çok zor oluyor.
Dün de saat 6 da uyandı ve saat sekize kadar uyumadı direndi durdu. En son yine duş aldırayım dedim bastı çığlığı ve bu sefer çok sert ağladı hiç durmadı giydirmedi bile ne yaptıysam sakinleşmedi. Memede sakinleşirdi normalde bu sefer memeyi de almadı. O ağladıkça ben de ağladım. Gazı da yoktu çıkardım çünkü. Ama ona rağmen çok zor sakinleşti. 1 saat ağladıktan sonra zor sakinledi memede iken kıyafetlerini giydirdik ve artık yorgunluktan uyuyakaldı.
Sizde de var mıydı böyle durumlar yaaa artık en son acile götürecektik durmasaydı.
Çaresiz kaldık eşimle resmen.
Bir akıl verin veya normal mi acaba sizlerde de bu tarz bir şey yaşandı mı?
Gelişimsel bir şey mi bu acaba?