Momlife_ Hep özencim var belki gereksiz bulursunuz ama ben özeniyorum isimli çikolata yaptırmak istiyorum Trendyol’da daha uygun sanki fiyat sadece çikolata istiyorum başka bir şey yaptırmayacağım ama tadı nasıldır emin olamadım yaptıran var mı
sibelipek3101 Momlife_ Samanyolu chocolate den yaptiistim Instagram dan nisan çikolatası olarak memnun kalmistik
Momlife_ [silindi] burada bekleyelim bakalım yaptıranlar varsa eğer yorumlarını yazarlar belki ona göre alırız tadı da önemli sonuçta o kadar yaptırıyoruz yemek için yaptıracağız bir de ben gereksiz magnet açacak falan istemiyorum mideye gitsin tatlı yiyelim o kafadayım 😀 o yüzden tadı çok önemli
Momlife_ Selim_Alparslan evet orası hem uygun fiyatlı hem yorumları da çok iyiydi baktım ben de o yüzden böyle bir post açtım onu görünce
Aleynaaaag Momlife_ kakao ağacından yaptırdım ben göründüğü gibi geldi ve çikolatası gerçekten çok güzeldi ayrıca kapağında bir pürüzlük vardı bunu belirttiğimde aynı gün yeni kapak göndermişlerdi 2 günde ulaştı bana ben memnun kaldım
bsrelif Aleynaaaag bende gördüm şimdi kaydettim favorilere. Bence yazın doğacaksa şimdiden alıp dolaba atılmalı yazın gelirse hepsi erir kargoda bence
Aleynaaaag bsrelif ay evet bizimki dolapta mesela şuan da nasipse yarın doğumum olacak o vakit çıkartacağım
Momlife_ bsrelif haziranda olacak benimki henüz almak için erken haziran sonu temmuz başı gibi olacak çünkü biraz beklerim öyle alırım