tahamommy jiyannis aaa saçmalamaa nerde oldun kızz canlı canlı 🫢🫢 2 kez kürtaj oldum ikisinde de uyuttular aşkım beni detayını öğren bence sen kürtajda korkulcak bişey yok gözünü kapatıp açıyosun o kadar, ne zaman oldun kaç sene oldu olalı
jiyannis tahamommy ilçe hastanesinde canlı yapıyorlar uyutmak içşn şehir hastanelerine büyük hastaneye gitmek gerek o yüzden korkudan gidemedim oyalandım ama bu sefer herkes korkuttu rahimime zararı olur diye gidicem yapsınlar napayım
tahamommy jiyannis ay canım geçmiş olsun öylesi çok zor evet, imkanın varsa şehir hastanesine git sabahtan yapıp öğleden sonra çıkartıyorlar hemen zaten
mutl Esma006 daha çok erken ben 6 +2 haftalıkken duymamıştım boş mu acaba diye düşündüm sonra 8 haftalıkken gittim duyduk
Suprizyumurtamm Esma006 beklemek çok zor ya belirsizlik yorucu oluyor psikolojik olacakta tabiki var mı yok mu telaşı karmakarışık duygular içinde bekliyorum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Suprizyumurtamm Esma006 ayy bende aglicam çok duygusalim zaten midem yanıyor psikolojik mi ya da gerçekten hamile olduğum için mi bilmiyorum inşallah Allahim gönlümüze göre versin kalbimize ferahlık versin. Hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Sevdanindogasi Esma006 Esma006 benim kesen oluşmuştu ama kese şekli bozulmaya başlamıştı daha sonra beta hcg de yükselmesi daha azdı
jiyannis tahamommy tahamommy teşekkür ederim imkan yok anestesi için falam gün ayarlamak falan yok mu gidip geri gelmek falan sürekli öyle şeyler olmuyor mu
hunerg Bende şuan 5+4 üm dün randevum vardı gittim kesem oluşmuştu ama bebek daha yoktu 14 mm miydi kese öyle bşy demişti doktorum
pnar2323 Esma006 ben yaşadım göğüslerde şişkinlik dışında hiç bir belirtim yoktu dokuzuncu haftaya kadar bekledım bebek görunmeyınce kese kendılıgınde düştü evde yoğun kanamayla beraber
Deleted33000 Esma006 canım ben yaşadım daha önce boş gebelikte kese haftasından geride oluyor ve çok yavaş gelişiyor zaten bı yere kadar gelişti bende yolk saç da oldu ama ertesi güne kese bozulmaya başladı bende de kanama başladı evde düşük yapmıştım sonrasinda
Esma006 Deleted33000 4-5 haftalikta mi kalıyor acaba tam günü gününe uyumlu doktor burdan birşey çıkar dedi gülümsedi ama karından gözükmedi birşey işte vajinalde istemedim idrara sıkışık da değildim kilom da var
Deleted33000 Esma006 bence seninki normal gebelik canım bak haftasıyla da uyumluymuş içini ferah tut benimki adete göre 8+3 tü ama kese gelisimi olarak geriden yavaş geliyirdu onu hatırlamıyorum ama sonra kese bozulmaya başladı sonra kanamam çoğaldı düşük yapmam bir hafta sürdü