sibelipek3101 Annem, Babam, Abim harçlıkta verirler her geldiklerinde market alışverişi de yaparlar. annem kışlık hazırlığı ve buzluk ürünleri konserve ürünler turşular menemeneler yaptığında mutlaka banada verir babam reçel yapar ilk benim payımı ayırır😍 evin tek evli çocuğu benim farklı şehirlerde oturuyoruz ama ayda bir Max iki ayda bir gelirler bende giderim. Kayınvalidem ve Kayınpederim de aynı şekilde harçlık verirler pazar yaptıklarında fazla alırlar kayınvalidem gönderir market alışverişlerinde de aynı şekilde fazla alır gönderir yarım saat uzak oturuyoruz birbirimize kışlık hazırlıklarından turşumu menemenimi yapar verir Allah hepsinden rağzı olsun hepsini çok seviyorum, kayınvalidemi kayınpederimi anne babamdan ayırmam her sıkıntılarında atlar giderim onlarda öyle 9 yıllık evliyim zor günlerimiz oldu birlikte atlattık anlaşamadığımız konu bir elin 5 parmağını geçmez köy hayatı yaşamış insanlar ben Türküm onlar doğulu ben onları hep anlamay çalıştım çok zor zamanlar ve şartlar geçirmişler hal böyle olunca başlarına taç ettiler doğuluların örf ve adetlerini bilirsiniz birkere of demedim onları mest edende bu oldu dillerine kadar içlerinden biri oldum kayınvalidem genç ama yinede misafiri olduğunda temizlik yapacağı zaman giderim canım birşey çekince kayınvalidem yapar giderim onlarda gurbette olmama rağmen anne babamın yokluğunu hissettirmiyorlar yanlız hissettirmiyorlar Allah rağzı olsun bütün ailemizle benim ailem olsun eşimin ailesi olsun birbirimize karşı elimizden geleni yaparız