Bulut1907 Merhaba kizlar ; ben 24 haftalik erkek bebek bekliorum 18 haftamda bebegimi hissetmeye basladim bu haftada cok daha guclu hissediorum geceleri çoğu zaman beni uyutmuyor sürekli vuruyor.. birde hep asagilarda dolandigi icin cok korkuyorum sanki cikicak gibi oluyor basina gelen var mi bu sekilde bu kadar hareketli olmasi normal midir sizce ?
Anneyimben49 Bulut1907 aynı durum bende de var 🙄 25 olduk kasıklarmda uyurken ve sabah uyurken pat pat pat 😂😂😂 idrar torbasına baskı yapıyor bide 😂
Sedef-345 Bulut1907 biZde 24+3 haftalığız oğluşumla maşallah oda hareketli baya :))) şu anki pozisyonuda baş aşağı Doğum pozisyonu , inşallah Doğuma kadar dönmez 😂😂😂 normal bir Doğum yaparım 🧿
gzmgnr21 Bulut1907 bende 23haftalığim benımde aynı :) ılk 18 ıken hıssettım sımdı sureklı hıssedıorum cok guzel kıpır kıpır ıcımde balonlar patlıo sankı:)
Bulut1907 Caglaucrr kasiklarimda duruyo seyimencok yakin ondan korkuyorum sanki kolu bacagi cikicak diye hissediorum.. 😄yukari ciksa ole korkmicam belkide
Hamile41 Bnm ultrasonda cok fena hareketli ama bnde tık yok hissstmiyorum sadece sabahlari acıkiyor sanirim ozaman uyandirio vuruyor ama cok sert degil 25 e gircem bende :(
Daisyy Bulut1907 en hareketli olduğu haftalar ben de endişelenmistim doktora sordum hareketliyse korkma hareket azalırsa gel kontrol edelim dedi. Hareketli bebek iyidir maşallah 😊 zaten yeri daraldikca azalacak hareketleri o yüzden tadını çıkar 😊