ilminur 30+4 haftalığım kızlar bugun vajinamda aşırı baskı ve zonklama hissettim cok korktm ikinci gebeliğim ilkte hiç boyle seyler yasamamıştm yürürken karnım taş gibi oluyor benimle aynı haftada olup boyle yaşayan var mı
hayat2 ilminur bende 32 haftalığım bende de sertleşme arttı çarşamba kontrolüm var bakalım nedyecek dokto
shrbnkrks ilminur hastaneye gidip sanciniz olduğunu söyleyin nts ye bağlanın sizden önce bir postta gördüm 30+1 de hafif sancılar görülmüş 25.30 arası yatis verilmiş son aylarda riske girilmez kontrole gidin illa randevun tarihini beklemeyin derim
annebaliii ilminur ben bu aynı haftayuz karnım kasıklarım tas gıbı yuruyemıyorum persembe randevum var bakalım dr ne dıyecek
kymzfatma Bende 30+6 yım benim 2 haftadır öyle her yerimde baskısı ağrısı çok fazla doktor normal dedi ama tabi hissettirdiği çok başka 😂🤦🏻♀️
ilminur kymzfatma banada doktor rahim ağzı uzunluğu falan normal erken doğum riskin yok dedi ama boyle yaşayınca korkuyorum ister istemez
ilminur shrbnkrks sancım yok dinlenince geçiyor ama genelde ayakta yürüyüş falan yapınca daha fazla hissediyorum