semeli06 Kızlar sat 3 mart ama geç döllenme vs dendi haftasıyla uyumlu değil dendi. özele gittim doktor baktı 3.7mm ölçtü çok küçük dedi 6 hafta olarak belirledi. Sonra biraz kanamam olduğu için şehir hastanesi aciline gittim ordaki doktor alttan bakarak önce kese içinde göremedi sonra varsa bile şu an 2. Küsürlerde dedi. Bu haftalarda bu ölçümler ya da henüz net görünmemesi normal mi siz tam net ne zaman gördünüz
ARYa143 semeli06 geçmiş olsun kuzum, hayırlı olsun aynı zamanda da 🤗 Ben de ilk kızımda 6 haftalıkken gitmiştim, alttan bakarak zar zor görmüştü, 7 den sonra görüş ve kalp atışı duyma daha net oluyor, içini ferah tut sen güzel düşün👌 😍
erismis semeli06 benim doktorum hiç bebek var vs dememişti bende hiç sorgulamadım 4+3te keseyi gördük ama karından görememiştik.6+5te de kalp atışını duyduk
ARYa143 buketdeniz19 maşallah, kalp atışını duymuş muydunuz 😊 Biz kalbinin attığını gördük o zaman ama makineden dolayı da olabilir sesini duyamamıştık, alttan bakarak zor gördü ama
buketdeniz19 ARYa143 dinletmedi çok küçük olduğu için benim doktorum 12. Haftaya kadar dinletmiyor du canım zarar veriyormuş erken haftalarda dinlemek evet gayet net bir şekilde karın dan ultrason ile görmüştük şuan 24 haftalık
ciceki buketdeniz19 ilk defa böyle bişeyi duydum bende 4. Ayıma girmek üzereyim her gittiğimde de dinletti her ay yani dinliyoruz ilk baştan beri
buketdeniz19 ARYa143 internetede yazıyor canım erken haftalarda dinletmek önerilmiyor diye dinletmesin kalbinin attığını bilsem yeter ben çok takılmam öyle şeylere
ARYa143 buketdeniz19 elbette sağlikli olması daha önemli tabi ki, bize hiç söylemediler ondan şaşırdım ben