beautiful_ kartanesi___ kaynanama ne alsam kabul etmiyor annemde hediye alıcam değince kızıyor yanına gidersem o zaman birşeyler almayı düşünüyorum ❤️
yasemincel65 kartanesi___ ev eşyası almak istesem bir sürü şey var ama ev eşyası anneler gününe göre değil gibime geliyor o yüzden kendi şahsi kullanabileceği şeyler bakıyorum alıyorum hep. Bu sene de sütyen takımı 👙 🤣ile topuklu günlük ayakkabı aldım.
elifsn23 kartanesi___ bulursan bana da haber ver 😂 bir yandan ev aleti almak istemiyorum bir yandan da çiçek de çok aldım artık yeter 😂
_momyy Ne anneme ne kaynanma bşy almıcm onlarda bana almıyo çnkü ne doğm gnü ne anneler günü ne norml bi gün bşy görmedim bnde anneyim ona bakarsak karşılıklı bnde artk herşy bana yapana yaparm 🤷🏻♀️🫠
Rabiul kartanesi___ geçen sene kayınvalideme skechers dan ayakkabı almıştım anneme de altın bileklik bu sene de kardeşimle birleşip süpürge mi alsak yoksa ayrı ayrı mı alsak bilmiyorum Kv ne alırım onu da bilmiyorum
kartanesi___ Fatma_furkan1996 yaa noldu bilmiyorum ama ciddi bir şey yoksa bir hediye aranızı düzeltebilir 🥰
Fatma_furkan1996 elifsn23 inşallah canım evladım için çok üzüldüm en yakınım dediğim insanlar yanımda olmadı o yüzden hiçbiri için üzülmüyorum
demirrleydi_ kartanesi___ bu sene kimseye bişey yok yeni taşındık borç altındayız onlar bana alsın 😂😂