cnsckrcy Öncelikle merhabalar ♡ 31+4 haftalık gebeyim 3 saat gidiş 3 saat dönüş olmak üzere şehir dışı cemiyete gitsem sıkıntı yaşar mıyım ? Doktoruma danıştım onay verdi molalar vermek şartıyla sizce ne yapmalıyım ?
Keziban cnsckrcy doktorunuza onay verdiyse sıkıntı yok o da bir şey mi ben İstanbul’dan Sivasa 35. haftam da yolculuk yapmayı düşünüyorum🤣
1cey cnsckrcy ben böyle şeylerde olacağı varsa olur kafasındayım biraz,tabi tedbirli olursunuz doktorunuza sormuşsunuz molalarda hareket edin, mümkünse arkada da biraz uzanır gibi gidin( hep değil) bir şey olmaz🙏🏼🌸 3 saat çok değil bence o yüzden
Keziban cnsckrcy ben ilk gebeliğimde sanırım yine son bir ay kalası İstanbul’dan Sivasa gitmiştim geldikten iki hafta sonra dogurdum yani nereden baksanız ben aslında risk alıp 37 38. haftada yola çıkmışım sekiz saatlik yolculuğun yanında 3 saat hiçbir şey olmaz evelallah🤭 gönlünüzü ferah tutun gezin gitsin
cnsckrcy 1cey Rabbim tüm hamilelere yardım etsin. 🩷 Peki ben bişey daha soriyim ilk gebeliğim karnım zaman zaman sertleşiyor fazlasıyla gergin hissediyorum bu normal bi durum mu sizlerde yaşıyor musunuz
1cey cnsckrcy haftandan dolayı bu normal bence benim ikinci gebeliğim, 25den sonra artık zor olmaya başlıyor bebek de büyüdüğü için. Bebek hareketlerini hissediyorsan, düzenli sancın yoksa sıkıntı yok 🌸
cnsckrcy 1cey çok teşekkür ederim insan konuşunca rahatlıyo ister istemez acaba öyle mi böyle mi düşünüp duruyo hele ilk haftalarımda sürekli acile gidiyodum bebişim iyi mi diye😂🤭
cnsckrcy Keziban mecbur olmasam gitmem kaynımın kınası var eşiminde tek gitmesini istemedim aslında gitmemeyi teklif ettim gitmek istiyorum dedi ufak bi tartışma sonucu doktora danışıp en iyisi gitmek dedim çünkü ne o gitmemeyi kabul etti nede ben onu göndermeye