zehra_pinarci Kızlar bu iki markayı her yerde görmekten bıktım daha doğal yağlar kullanıp Çatlamadığınız oldu mu memnun kaldığınız
buse76 zehra_pinarci ilk baştan beri bebek yağı nemlendirici kullandım 30 haftaya biş geldim öatlamaya başladı genetik bence ya ne yaparsan yap ama kaşınmamak için çokça nemlendirmek lazım
Noyimommy zehra_pinarci badger belly butter kullandım katı yağ şeklinde güzel nemlendiriyodu kokusu biraz ağır o yüzden gece sürüp hemen yatıyodum
Ladyss zehra_pinarci ilk gebeliğimde bio oil kullandım hiç çatlak olmadı karnımda Bu 2. Gebeliğim yine nemlendirdim ama başka ürünler kullandım ve çatlaklarım oldu
emineuc Doktorların hepsi genetik çatlayacağı varsa çatlatsın diyor. Kişisel olarak da öyle düşünüyorum. Kendimde de Hindistan cevizi yağı ve bebe yağı ve teniz içerikli nemlendirici krem kullanıyorum
lokismommy emineuc Hindistan cevizi yağından mı hormonlardab mı emin değilim benim göbeğim kıllanmaya başladı sizde de var mı
emineuc Hormonlardan kaynaklı. Bende de oldu üstelik lazerliyim asla uzamazdı normalde de nemlendiririm cildimi çünkü
gzdeozn Dediklerinize ek olarak doğal Hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yağı kullanıyorum rutin 🦋💖