Nisannurr yaseminbabyy ya tabi çok içenler kokuyor bana da şuan içenlerin kokusu geliyor ama canım çok çekiyor engel olamıyorum 😅
sirius8 yaseminbabyy ben eşimi özledim en çok 😂 bacı gardaş olduk bu süreçte çünkü gebeliğim riskli geçiyor .. birde oğlumla özgürce koşa koşa oynamayı çok özledim 🥹 yine de her geçen güne şükrettim dua ettim bebeğim zamanında doğsun sağlıklı olsun herşeye razıyım diye 🥰
ARYa143 yaseminbabyy ahahaha rüyada içmek kaçıncı seviye ya 😂😂 Elbette bebişler için canımızın her istediğini yeyip içemiyoz, öğrendikten bi hafta sonra bıraktım şu an 17 haftalığız 🥲🥰
yaseminbabyy ARYa143 kız vallahi ben rüyamda tost yiyordum hemen ertesine tost yaptım yedim karpuz yiyordum eşim buldu aldı geldi 😂 peynir kızartıyordum helim peyniri aldı geldi kızarttım yedim hep rüyalarımdan gitti yani
melismersin yaseminbabyy biz nem ölçeri ve makinayı xiaomi aldık. Fiyatları orta segmentte pahalı ürünlerde değil çok fazla.
melismersin yaseminbabyy benimde 20. Haftadan sonra başladı bulantı 🥹 20. Haftaya kadar 13 kilo aldım yani inanılmaz iştahım açıktı 😂 şimdi 30. Haftadayım hiçbirşey yiyemiyorum midemde inanılmaz baskı yapıyor 1 tabak yemeği 3 4 saatte döne döne yiyorum 😂
ozdemirayca yaseminbabyy bir kaç ürününü almıştım dyson muadili gibi düşünülüyor ki saç şekillendiricisi falan öyleydi bu hava temizleyicisi içinde öyle diyorlar ama araştırmadım henüz
gizarden yaseminbabyy ay bir dr az mı pişmiş yediniz çok sakıncalı ya sakın pişmemiş et ürünleri tüketmeyin
Ozgepi yaseminbabyy Sürekli burnum tıkalı ve Hapsuruyorum bunun bitmesini istiyorum artık 🤦🏻 Birde yüzüstü uyumak istiyorum 🥱
kuloglu Yüzüstü yatmak, sigara içmek, spor yapmak, sushi yemek, ay çok ya… Neyse az kaldı, bayramda kavuşuyoruz inşallah♥️
ARYa143 yaseminbabyy bacım senin aşermeler rüyalara yansıyo demekki, bu nadir görülen bir özellik olmalı 👌😂
melismersin yaseminbabyy yeni kullanmaya başladım. 3 4 gün oldu. Baya memnunum açıkcası. Burun tıkanıklığın ve kanaması durdu.