yaseminbabyy NilVibe evet dışarda lavabolar çok pis yaa ama donuma etmemek için mecbur gidiyorum tutmakta hamilelikte aşırı zor baskı uyguluyor sürekli 🫣
ozdemirayca yaseminbabyy nexus markasının almıştım ama bebek olduğunda shark markasını övüyolar belki öyle bir şey bakarım henüz onun için almadım :)
yaseminbabyy benik iyi bari hamile olduğunuz için içmiyorsunuz içenler de var 🙄bir bir şey olur diye her şeyden sakınıyoruz sigara içenlerin yanında bulununca nefes bile almıyorum içime çekmeyeyim diye
yaseminbabyy gizarden ben hiç sormadım kız 1 şiş yedim bir şey olmaz umarım şuanakadar bir sorun çıkmadı 🙄
gizarden yaseminbabyy bi şey olmaz bir şişten ama yeme artıık ciğerde A vitamini çok var o da bebeğe zararlı
yaseminbabyy eslemoms eslemoms bende çok merak ediyorum oğlumu🥰 hemen gelsin istiyorum ama zamanında gelsin inşallah 🙏🏻
yaseminbabyy Melike3506 Melike3506 ooooo aceleci bir minik doktorlar 37 ye kadar durmasını istiyor bana şimdi öyle dedi 🤗
Melike3506 yaseminbabyy evet 34+5 de durdurdular ama daha gelirse durdurmıcaz doğanilir dediler bende 36 oldum zaten 1 hafta daha beklerse tamamdır 😂
lagerthaaaa yaseminbabyy Sürekli çişim gelmeden yaşamayı Sushi, mayonez yemeyi İstediğim kadar kahve içebilmeyi
yaseminbabyy lagerthaaaa kahveyi çok seviyorsanız bu çok zor 🫣 ben ilk başta kahveden tiksinmiştim içemiyordum sonradan içmeye başladım. 😅 mide bulantım yoktu ama hassasiyet vardı
Nisannurr Sigara içmeyi öyle özledim ki ay ay bi doğsun kahve sigara keyfi yapacam 😂😂 Birde şeker hastası olduğum için hep tereddütle yiyorum , gece boyu 2 saatte bir uyanıp şekerime bakıyorum çok zor geliyor ya uyumayı özledim
yaseminbabyy Nisannurr kız dur kutlamamı yapacaksın 😃içme çocuğun emsin biraz vallahi yanlış anlama da sigara içenleri bile çocuğuma vermem diyorum içmeden sevin sonra ellemeyin dedim 😭 korkuyorum hasta olur diye.çok içen de o kadar pis kokuyor ki Allahım gerçekten şükür ki eşim içmiyor 🙏🏻öyle içen biri olsa gerçekten aynı yatakta bile yatılmaz bence aşırı içenler çok ağır kokuyor
yaseminbabyy orhismommmmmm arada olur kız fazla kasmamak lazım ben cips de yedim kola da içdim komşuya oturmaya gidiyorum onlar yiyor ister istemez canın istiyor yani bir çay bardağı da olsa nefsimi köreltmek için içtim
yaseminbabyy gizarden 19. Haftalarda falan yemiştim 🙄bir de sabah yedim o da çok pişmediği için yiyememiştim bile 😀 “ Eşim Adanalı” 😂 kayın babamın aklına düştü sabah kahvaltı da onu yedik 😂
melismersin ozdemirayca ya 2-3 gün öncesine kadar aynı özlemi çekiyordum. Asla uyuyamıyordum. Burnum sürekli tıkanıyor sabah bir uyanıyorum kanamış artık kurumaktan yani öyle tıkanıyordum. Bebek için biz odaya nemlendirici aldık dedik bir deneyelim öyle yatayım. İnan çokkk işe yaradı ya. Bildiğin burnum ıslak yani nefes alıyorum birde asla tıkanmıyor. Belki deneyebilirsin ya. İllaki alınacak o nemlendirici biraz erken alıp deneyebilirsin tatlım
yaseminbabyy melismersin ne aldınız hangi marka evet çocuk için bende istiyorum önerebileceğiniz var mı
melismersin yaseminbabyy doya doya kahve içmeyi. Eşime sarılıp uyumayı. Cips yemeyi özledim ya. Ne zaman yesem hep kusturuyor. Doya doya uyumayı özledim 😔
yaseminbabyy melismersin mide bulantısı çok kötü Çok şükür bir kaç kere anca oldu bende en korktuğum şey de oydu şükür olmadı🙏🏻 her çocuk farklıdır 😄 ikinci olursa bana kan kusturur gibime geliyor