yaseminbabyy balminnak normalde aile de var mı şeker 🙄 gerçekten çok kötü bir durum Allah yardımcın olsun canım
balminnak yaseminbabyy aslında bşrincı yakınlarımda yok ama ındukun dırencım vardı daha oncesınde o yuzden ben onlem amaclı evde olcum yapıyorum 21. Haftamdayım yedıgıdme deger 140 ı gecıyor tokluk o yuzden dıkkat edıyorum 🌸
yaseminbabyy ozdemirayca 😂 yaa petekler yandığı için benim burnumda çok kuruyor ve kanıyor doktor nemli tutacaksın dedi damarlarım zayıfmış galiba hamile olduğun için bir şey yapamam dedi ilaç yazdı sadece
ozdemirayca yaseminbabyy petek kapalı oda nemlendirici var nazal nemlendirici aldım ama burun etlerim şişiyor yani hiç yaşamadığım şeyler sıkıldım artık😂😂
yaseminbabyy Ziyangillerrr_ bende 1.2 kere oldu çok şükür yaşamadım 🙏🏻 hatta derler ya bebek saçlı olursa yanma olur diye 😄 bende diyorum galiba bizim bebek kel olacak bende yanma olmuyor 🥹
Ziyangillerrr_ yaseminbabyy Kardeşimde benim gibiydi mide yanmasından duramıyordu yeğenim kel bir bebiş olarak doğdu🤭🤭
tahamommy yaseminbabyy en çok yüz üstü yatmayı özledim hala daha özlüyorumm 🥲 ilk zamanlar göğüslerim dolu diye yatamadım şimdide oğlum sürekli emmek istiyor emzik gibi yine kaderimde yan yatmak var 😆
yaseminbabyy tahamommy 😂😂 yaa deme kız doğumdan sonra inşallah normal olursa hayalim yüz aşağı doya doya yatmak 😂 ama doğru diyorsun göğüslerden nasıl yatacağız 🥹
yaseminbabyy Ziyangillerrr_ 😃 ama onla alakalı değilmiş o kendimizi korkutmayalım 😅 mide asidiyle yediğin içtiğin şeylerle alakalı imiş
yaseminbabyy tahamommy evet öyle olur ama ilk süt çok önemli imiş sarı geliyor ya ebe bana sarı geliyor pis diye vermememzlik yapma dedi onu emsin dedi 🙄şimdi yan yatınca bazen hafif akıyor ebe dediğinden beri dikkat ediyorum akmasın doğunca emsin diye 🥰
Ziyangillerrr_ yaseminbabyy Eveet birde bebek mideye çok baskı yaptığı için mide kapakcığı tam kapanmıyor maalesef asitte bopaza kadar yakıyor🥴🥴🥴
tahamommy yaseminbabyy hamileyken gelen kolostrom değilmiş kuzum, doğduğu an geliyormuş o, bol bol emsinde şifa olsun bebişe 🥹
Melike3506 yaseminbabyy bakalım benimki gelmeye yeltenmişti ama durdurdular bir daha gelmek isgerse durdurmayacaklarmış
yaseminbabyy Ziyangillerrr_ evet her şeyimiz yer değiştirdi🥹 annem dese inanmazdım hamilelikten bu yana çok şey öğrendim
yaseminbabyy tahamommy hımm araştırmadım hiç sola yatınca mecbur akıyor baskı onun üstüne ebeye dedim dikkat et akmasın dedi🤷🏼♀️ korkuttu beni