umayala Aranızda kan serumu taktıran var mı arkadaşlar? Hgb 10-9 ama ferritin 4 demir bağlama kapasitesi 420. Alerjik bir ilaç iş sanırım korkuyorum ama böyle de nasıl gidecek bilmiyorum
sudeli4 umayala Benmde kan sınırda demir düşük ferritin düşük ama doktorun alerjik olduğu için sana önermiyorum dedi ama bana hangi sebebten önermiyor bilmiyorm i. Kan ilacını günde 2 ye çıkardık böyle devsm gerekirse doğum sonrasına alırsın dedi
anee234 umayala ben 33 haftalık oldum doktor yazdı haftada 2 gün alıyorum 36 haftaya kadar alıcaksın dedi
elifrejin umayala bende kan ünitesi aliyorum uniteyi vermeden önce alerji serumu verdiler sonra kan verdiler çok şükür sıkıntı olmadi benim 8 de şuanda kan almamak daha kötü carpintim oluyor ve nefes almakta zorlaniyorum
gizemli00 umayala bana da ilaç filan verdi üç hafta sonra gel kanına bakacaz yine düşükse damardan verecem dedi cuma günü gidecem bakalım inşallah biraz yükselmiştir yaa
umayala sudeli4 alerjiden endişe ediyorum ben de, ilaçla yükselmesini bekleyecek vaktimiz yok maalesef. Aslında doktorum bekleyecekti fakat erken doğum riskimiz oluştu bu şekilde seni doğuma alamam diyor
roselinyanar Ben cumartesi günü yaptırdım, 37 haftalık hamileyim elhamdülillah herhangi bir sorun yaşamadım, aksine enerji geldi.
umayala roselinyanar ınfluenza benzeri şiddetli kas ağrıları oluyormuş doğru mu daha yeni hastalık atlattım ağrı diyince içim çekiliyor tekrar yaşamak istemiyorum
ymrdmr54 Iki kere aldim kanim 6.2 ferritinim 0.2ydi ilkinde hic bisey anlamadim ama ikincisinde carpintim oldu nabzim 140 üstüne cikinca yarida kestiler evet biraz yan etkisi olan bi serum ama surekli nefes darlığı halsizligi olan biri olarak belki yine deneyebilirim cunku kansizlik daha kotu zaten kontrol altindasiniz basinizda bekliyo hemsireler hic biseyde olmayabilir internetten kotu hikayelere bakmayin yeter🙂 herkeste ayni seyleri yapmiyo bu arada kanim yukseldi baya baya su an 10un ustunde demir ilaci falanda kullandim cok gecmis olsun
umayala ymrdmr54 yarın tekrar görüşeceğim doktorla son kararı ne olur bilmiyorum, taktirmasam hem bana hem bebeğe zarar taktirsam yine öyle stres oldum
yesiimmom ymrdmr54 Selamm, geçmiş olsunn. İlacı almadan önce böyle başınızın döndüğü gözünüzün karardığı bayılacak gibi olduğunuz oluyor muydu acaba yoksa belirtisiz sadece kan tahlilinde mi anlaşıldı düşüklüğü
sudeli4 umayala anladım cnm o zaman almak daha mantıklı bazen zararı mı faydası mı daha önemli onu düşünerek doktor ilerliyor. Bi kadın paylaimıştı insta da kolları filan kabarmış sadece belkide hafif bi alerjiyle atlatırsın
umayala anee234 ilk dozdan sonra herhangi bir grip benzeri kas eklem ağrısı ya da başka bir ağrı hissettiniz mi
umayala gizemli00 inşallah yükselmiştir inanın ben de korkuyorum ama reçete etti takalım doğuma da az kaldı dedi bilmiyorum umarım yan etkisi olmadan atlatırım
ymrdmr54 yesiimmom teşekkür ederim evet oldu nefes darligi bayginlik halsizlik sonra kanim asiri dustugu icin demir serumu taktirdim
yesiimmom ymrdmr54 Aynı şeyleri yaşıyorum da ilaca rağmen böyleyim büyük ihtimalle benim sonum da serum