nilaydax egeemomms evet öyle ama şimdi eve kapanmak zorunda olmak düşüncesi çok darlıyor beni.Şimdiden hayatım elimden gidecek diye düşünüyorum.Çok mutlu değilim var mı acaba benim gibi düşünen bilmiyorum
060436 egeemomms ay askom dur gaz verme bi baktın yine güney doğu türü yaptın yeni doğmuş bebeyle 😂😂😂
aysgl330633 egeemomms Ay İnşallah ya 13ü ya da 14 ü oğlanı sünnet ettireceğiz birkaç güne iyileşir mi bilmiyorum sonra Mersin’e gideceğiz bayram tatili için . Hava güzel olsun da İnşallah
aysgl330633 egeemomms burda Araştırmada yapıyorlarmış geçen götürdük doktor yapılıyor burda dedi muayene etti iki güne geçer dimi 3. Ya da 4. Günü gideriz o zaman yani ne zaman iyileşirse o zaman çıkacağız da
DenizAda_ egeemomms Antalya ,Niğde , Nevşehir , Malatya , Maraş,Hatay ,Çorum,Yozgat,Amasya,Trabzon,Rize,Giresun, Samsun ,Gaziantep , Kayseri , osmaniye , İzmir , Ankara .istanbul ,Adana ,Mersin , Aklıma gelen bunlar
eslem2121 egeemomms yok kız unutmam çok fotojeniğim otun b.kun fotosunu çekerim herşey bana estetik gelir benim sanat anlayışı 😂