seymatekiin fatos_7610 dilekmom6 bebegimibekliyorum__ kelebek_2 fdegirmencii çıktı sonuç 59.41 çıktı şimdi yarın tekrarlayacağız bakalım yükselme olacak mı
dilekmom6 seymatekiin hamilesinn tebrik ederim çizgi belirgin gayet. Sonuçlar çıksa bir rahatlasak iyice
Selim_Alparslan seymatekiin benimde sat 12 nisan canım. 11 mayıs beklenen adet tarihim. Bende 2 3 gün kala test yapacağım. Hayırlı olsun.
seymatekiin bebegimibekliyorum__ sarıyer çayırbaşı seyrantepe etfal’e gittim 2 saat dediler sonuçlar için ama 3 saat oldu ses seda yok hala
seymatekiin kelebek_2 valla devlet hastanesine lanet ettim bugün saat gecenin 3ü olmak üzere 2 saate çıkar sonuçlar dendi ama ne enabızda ne başka yerde hiçbir sonuç yok
kelebek_2 seymatekiin e nabızdan önce onlarda gözükür ve gerçekten 1 saate çıkıyo ama niye böyle oldu bilmiyorum
fdegirmencii Sonuç ne oldu? Gidip sorun bazen e nabıza düşmüyor ama doktorlar görebiliyor diyeceğim ama ayrılmışsınızdır ordan çoktan
seymatekiin pamuksekeer çıktı sonuç 59.41 çıktı şimdi yarın tekrarlayacağız bakalım yükselme olacak mı
e_kardelenn seymatekiin merhabalar, hayırlı olsun, tekrar verdiniz mi kan merak ettim yükselmiştir inşallah 🌸