allyslife mutsuz1 benim göğüs hassasiyetim 8.haftada oluştu, her gebelik aynı değil ve belirtiler farklı oluyor. Test yaparak ya da kan vererek netleştirebilirsin. Rahim kalınlaşması varsa vücut kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir. Test yapabilirisn yani.
mutsuz1 allyslife bilgi için teşekkür ederim, perşembe günü test veririm o zaman adet olmazsam, inşallah gebelik vardır 💗hesaplamalarıma göre eğer şuan varsa 4 haftalıktır. Yoksada bebek bilmiyorum, inşallah vardır, bu anı bekliyorum kaç senedir.
samaa_ mutsuz1 bende de duzenli degil adetim o yuzden ben yumurtlama takip ediyorum yumurtlama gordugumde adetimi hesapliyorum o yuzden bizim gibi insanlarda adet gecikti demek dogru olmaz evet yumurtlaman kaymis ola bilir ovulasyon donemindeysen akintin yapiskan kati olur.. rahim duvarin kalinlasdiysa muhtemelen yumurtlaman gecmis luteal fazdasin. Adetin yakindir. Bende de rahim duvarim gecen ay 9 mm kalinlasti ama 4-5 gun sonra adet oldum. Gebelik mi adet mi bilemezsin test yaptin mi hic?
mutsuz1 samaa_ aynen dediğiniz gibi oldu, çok doğru bildiniz adet olmuştum.. Malesef, çok iyi anlattınız. 😢
samaa_ znnnr ne zaman pik ve catlama gordun? Sende zaten soyledim kayacagini 5-6 gun kayma mutlaka olucak sende
Aysegl12 samaa_ benim bugün dpo7 antibiyotik içmem lazım benim. Boğazım ve dişim için çok kötü iki çekim implant kanal tedavisi olmak zorundayım bugunn ya da yarın yapsam belli olur mu ona göre ilaç almam lazım
samaa_ znnnr kiz dune kadar gogsum dolgundu aciyordu. Yarin adet gunum ve bugun acimiyor. Usuyorum ve sadece devam eden sulu seffaf akinti var ama test yapmiyorum
bebegimibekliyorum__ elakemal selam canım ne zaman test yapacaksın bat yarın veya diğer gündü galiba ikimizinde
elakemal bebegimibekliyorum__ ama benim 25 inde yumurtlama oldu adetim de öne kaymış olabilir chatcpt de diyor 8-11 Mayıs a kaymış olabilir
bebegimibekliyorum__ elakemal bende öyle düşünüyorum kendiminkini çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra regl olacağım 9 u gibi muhtemelen seninki de öyledir
bebegimibekliyorum__ elakemal ben 1 mayısta yaptım negatif çıktı umudum gitti biraz ama en azından 10-11 mayısta yaparım tekrar
Xbusexxx Benim de bat 7 Mayıs sabah yaptım negatif çıktı . Çatlamam 22 veya 23 dönmex artık demi kızlar