samaa_ elakemal catlamanin ertesi gununu dpo1 olarak saymaya basla😁hayir yapma negatif cikma ihtimali cok
agilkaya elakemal benn ama çok çok silikti , dpo 11 de tekrar yaptım yine çok silikti dpo 12 de biraz daha belirdi kan verdim 16 çıktı şuan 27 haftalık hamileyim 🥰
minosannecik_2minis samaa_ adetim düzenli mesela 18 mart 19 nisan gibi 1 mayıs’taki akıntım olmadan önce de ağrım oldu olduktan sonra da oldu bir kaç gündür kasık ağrım hafif hafif devam ediyor
samaa_ minosannecik_2minis duzenliyse bu ay adetin 21 mayis gibi olucak yumurtlaman 6-7 mayis olucak daha var. Ovulasyon testi yapmiyorsan eger gunasiri iliski yap sabahlari yapsan cok iyi olur sperm kalitesi erken saatlerde iyi olur
tahamommy elakemal ben 10 da öğrenmiştim canım, yaptın mııı? İnsan sabırsızlanıyor yap bi test çıkmazsa 2 gün sonra tekrarlarsın en fazla
elakemal tahamommy ya ben 25 nisanda sabah pik gördüm o gün akşamına da değerlendirdim benim hesaba göre bugün Dpo 10 ama arkadaşta çatlamadan hesap et deyince bugün 8-9 falandayım daha diye yapmadım
tahamommy elakemal evet kuzum çatlamadan itibaren saycaksın 🥹 sen 1-2 gün daha sabret o zaman herkes bi yerine yerleşsin😍
samaa_ elakemal benim testler bitti🤣2 gun once o yuzden adeti bekliyorum gogus acim hafifledi buyuk ihtimalle adetim yaklasiyor🤣
elakemal samaa_ benim göğüsüm de hiç hassasiyet olmadı ama belimle kaşık ağrım devam ediyor bazen bi anlık bişey saplanır gibi oluyo sonra adet sancısı gibi devam ediyo
samaa_ elakemal adetine daha cok var ama bu iyi bir haber aslinda yerlesme oluyorsa cekilme batma ola bilir
elakemal samaa_ takvim sekizinci gösteriyor 30-31 gün döngüm geçen ay 8 inde oldum yada 7 sinde ya 8 sinde bu ay
elakemal allyslife yapmadım kuşum benim 25 inde pik oldu 25 gecesi değerlendirdik ama çatlamadan hesap et dediler o zaman da dpo8-9 falan oralardayım o yüzden yapmadım