buketdeniz19 elakemal benim adetlerim hep düzenliydi yumurtlama günlerimi hep biliyordum zaten regl takvimi kullanıyordum ben hep ama şuan hatırlamıyorum en son hangi tarihte yumurtlama gördüğümü en son adetim kasımın 16 sıydı şuan da 6 aylık hamileyim
allyslife elakemal her şey mümkün dediğim gibi kuzum silikti zaten testim, awoxta silik gözüktü kuruyunca çizgi gitti hatta, prodoctor yaptığım aynı anda onda silik çizgi kaldı, kan verdim hemen acilde beta 22′ydi😂
busesahin elakemal yoktu belirtim sadece kasıklarıma arada ağrı giriyordu meraktan yaptım erken sırf çıkmaz zaten bu seferde olmadı kesin dedim hatta atıyordum atarken gördüm gölge gibi sonra kan verdim🥹
samaa_ elakemal kiz ben daha dpo 11deyim sen benden 4-5 gun sonra yumurtladin ne ara dpo 10 oldun😳 pikin ne zamandi?
znnnr elakemal senle Sema beni mahvettiniz ahahahh bekle bak acel etme doktorlar diyor gecikmeden bir hafta sonra yapın
elakemal znnnr hahahah😅😅 chatcgpt dün bana diyoki test yap foto at beraber yorumlayalım onu da kendime benzettim