DeryaKuzusu oncelikle cok gecmis olsun. Yillardir yaygin anksiyete bozuklugu yasayan biri olarak kriz gecirdigimde neler oldugunu cok iyi biliyor ve anlayabiliyorum. Ben hamileyken( bebegimi kaybettim) anksiyetem 5kati artmisti hormonlardan sanirim. İlaclarimi da birakmistim. Simdi tekrardan bebek dusunuyoruz ama inanilmaz korkular yasamiyor degilim, cok zor bir hastalik ama ustune gidilmeden de olmuyor. Ben tamamen bitkisel sekilde hallediyorum. Hamilelikte sakincali olabilir bu bitkiler tamamen gecirmiyor ama rahatlatiyor. Bir psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim, sonucta sen iyi olacaksin ki bebegin de iyi olsun, buna en iyi doktorun karar verebilir. Yoga’nin ve nefes egzersizinin cok ise yaradigini soyluyorlar. Ben psikoterapiye gidiyorum. Psikologumun bana dedigi sey gunde en az 5dk dans et. Cok atlamadan ziplamadan dans edebilirsin- dans etmek vucuttaki seni iyi hissettirecek hormonlari uyardigi icin kendini iyi hissetmeye basliyor ve kaygilardan uzaklasiyorsun. Cok cok gecmis olsun,insallah sifa bulabilirsin.