neyazsamkii Hanımlar, araştırma hastanesinde ki özel muayene de kadın doğumcular perinatolog mu? Sadece kadın doğum uzmanı mı yoksa ona göre randevu alacağımda
Fuunndaaa neyazsamkii perinatoloji de var kadın doğum uzmanı da zaten randevu alırken perintoloji diye bölüm ayrıca oluyor perintoloji ayrı bir bölüm
Happyanne_2baby neyazsamkii canım perinatolojiler ayrı kadın doğumcular ayrı oluyor ben de perinatoloji araştırma hastanesi takipliyim perinatoloji doktorları doğuma girmiyor asistanlar giriyor özel tutarsan kadın doğum giriyor doğumuna
neyazsamkii Fuunndaaa araştırma hastanesin de göremedim özel muayene ve normal muayene diye ayrılıyor. Perinatoloji bölümü sadece şehir hastanesin de görünüyor
Happyanne_2baby neyazsamkii bazı araştırma hastanelerinde perinatoloji de var canım ben manisa’dayım buradaki araştırma Hastanesi’nde perinatolojide var
neyazsamkii Happyanne_2baby ne demek istediğinizi anladım evet hatta biliyorum. Elazığ Fırat üniversitesinde öyle değilmiş 2 ayrı muayene yapılıyor üstte belirttiğim gibi… özel muayene kısmında bölüm olarak kadın doğum polinikliği diye geçiyor ama sadece o bölümde bildiğim kadarıyla Salih burcin kavak perinatolog o da sürekli dolu olduğu için diğer doktorlar hakkında bilgi edinmek istemiştim:)