cansu_can35 Merhaba bende dün size yazmak için girmiştim. Yazıp göndermeyi unutmuşum. Açıkçası söyledikleri doğru, bir ilgi beklemeyin yok çünkü. Sanki orada belli bir “iş” sistemi var ve o şekilde ilerliyor. Belli bir sağlık özeni yok. 10 dakika sürdü benim “detaylı” ultrasonum. Bebeğimin sağlıklı olduğunu söylediler Allah’a şükür. Bunu duydum ya başka bir şey istemem. Raporum e nabıza düşene kadar bir sorunum yoktu. Raporumu okuyunca çok sinirlendim. Cihazın çözünürlüğünün düşüklüğü nedeniyle ve benim deri ve yağ tabakamın kalınlığı nedeniyle görüntüleme net yapılamadığı ve fetal pozisyon sebebiyle detaylı ultrason yapılamadığı yazıyor. Fetal pozisyonda bir görüntüleme engeli olsaydı, kalkıp yürümemi yada çikolata yememi falan söyleyebilirlerdi ( bir kadına öyle dediler benden önce ) Sağlıklı bir kız bebeğiniz var dendi bana. 1 ay sonra kontrol amaçlı yeniden gitmem gerektiği söylendi, merak ediyorum bu herkese söyleniyor mu? Şu an aklıma gelenler bunlar, sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz