Cansu353535 Kızlar biraz önce tuvalete gşrdim ve çok afedersiniz peçeteyle sildiğimde akıntım da kahve rengi bir leke vardı ama nişan mı değil mi anlayamadım nasıl anlayabilirimm 😔😔
Habibe08 Cansu353535 benimde 3 gundur kahverengi leke geliyo siyaha yakin hastaneyede gittim ne acilma var ne sanci cocuk kanala yerlestigi icin geliyo dediler eger boyle sümüğümsü gibi degilse nisan degildir
mrv777 Kahverengiyse evet nişan benim de Pazartesi salı çarşamba nişan geldi perşembe sabah suyum geldi ve hastaneye koştuk ☺️
Cansu353535 mrv777 ya resim nasıl atabilirim çok panik oldum şuan o mu değil mi siye çok az bir şey damla gibi sümüksü yapıyla geldi 😔 panik yaptım
Hasretsaka Cansu353535 sümüksü bişeyle leke olarak geldi ama doğuma dair birşey yok hala ne zaman olacağı belli olmazmış iki üç haftayı bile bulabilirmiş canım panik yapma su gelmedikçe ve kanama kasılma sancı olmadıkça doğum olmaz
Habibe08 Tugba2626 yok benim 3 gun geldi bugun gelcekmi bakalim ama sanci filan olmadan olunca bisey degismiyo beklemeye devam
Nebahathumeyra Nişan olsada sakin olun sancı ve su gelmedikten sonra yapılacak birşey yok zaten o yüzden panik yapmayın. Devamını bekleyin.
Zeymuh Cansu353535 benim 2 çocugumda öyle oldu kahve rengi akıntı geldi,sonra doktoruma gitdim sancım yox idi açılış azda olsa vardı süni sancı verdiler 3 4 saat içinde dogdu.iki çocugum öyle olub
Hasretsaka Cansu353535 evet bende gitmiştim ne açılma ne sancı hiçbişey yok hala :)) kaçıncı haftadasın? Ben 35 teym belkide ondan belirtim hala yok