Nursahin mucizemm11 oksuruk icin bitkisel bi surup var doktorum yazmisti bana gebelikte hic bi zararida yok ben kullandim faydasinida gordum FITOSPAN şurup adi siz yinede doktorunuza sorun bi almadan once
Nebahathumeyra Nişastayla mama yapın arkadaşlar çok faydası oluyor. Süt nişasta şeker ya da bal ve en önemlisi tereyağ bir kaç satarsalar sıcak sıcak yapıp yiğin Boğaz’ınızı yumuşatıyor. Ben boğazımın sğrıyacağını hissettiğimde başlarım yemeye tadı da çok güzel bu arada bebek maması zaten 😊 çok katıda olmadın çok cıvıkta sıcak sıcak gümde bir kaç defa yapıp yiyin
Pdr Bende de var ılık limonlu ballı su, pekmez arkasından ılık su, elma sirkesine su karıştırıp Gargara yapıyorum. Kemikli et haşlama yapıp limon sıkıp içtim vücut ağrım azaldı sadece boğaz kaldı. Havlu ısıtıp göğsüme koyuyorum iyi geliyor. Tamamen geçmedi ama azaldı.geçmiş olsun herkese.
Mevsimbahar Kızlar bir çay kaşığından fazla zencefil ve bal çay bardağında karıştırdım ve yuttum emmeden filan. Bugün yaptım sabah kahvaltodan sonra ve şuan boğazımda hiç acı kalmadı gerçekten boğaz için muhteşem bişey
Arife3507 Bendede 3 gunden beri vardi. 31 haftalik hamileyim kendimce limon portakal yada tuzlu gargara ile gecer diye düşünüp gitmemistim. Bugun artik dayanamayip doktora gidince agrinin enfeksiyona donusturdugunj özellikle limon portakal yeme asitli daha cok tahris eder dedi. Sadece burun spreyi verdi